|
Nu esti logat.
Vreau sa ma fac blonda!#1 2013-07-18 20:21:09
Vreau sa ma fac blonda!Buna! Asa cum spune si titlul, vreau sa ma fac blonda. In ultimele luni tot mi-am deschis parul cu vopsea fara amoniac, de la saten inchis, pana a ajuns la culoarea asta: si vreau sa ajung undeva la asta: Offline #2 2013-07-18 22:34:51
Re: Vreau sa ma fac blonda!Ori e neclara poza, ori e uscat la varfuri. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #3 2013-07-18 23:00:45
Re: Vreau sa ma fac blonda!
Da, intr-adevar, e cam uscat la varfuri, trebuie sa-l tund. Dar arata asa si pentru ca era proaspat uscat, si nu era dat cu nimic . In stare normala arata cam asa: Ultima oara a fost editat de awndre (2013-07-18 23:01:32) Offline #4 2013-07-18 23:49:41
Re: Vreau sa ma fac blonda!Ai o culoare supeeeeeeerba ! Desi stiu apucaturile alea cand iti vine sa te faci o anumita culoare, nu te lasi pana nu te faci. Eu blondul nu l-am tinut decat vreo 5-6 luni, asta pentru ca trebuia sa il ingrijesti mult mai mult fata de o alta culoare si radacinile, cum cresteau, cum se vedea si nu e tocmai placut sa vezi radacinile mult mai inchise fata de culoarea de pe lungime. ,,Eu nu sunt un corp care are suflet, sunt un suflet care are o parte vizibila numita corp."- Paul Coelho Offline #5 2013-07-18 23:57:51
Re: Vreau sa ma fac blonda!Din poze se vede ca ai un saten aramiu sau un blond aramiu inchis. Ca sa ajungi la blond platinat ai nevoie de cea mai deschisa culoare de blond adica 12 si reflexe cenusii care sa estompeze portocaliu/ galbenul adica 1. Tu ai o culoare destul de deschisa deci in principiu ar trebui sa iti fie usor. Iti recomand Koleston 12/81 de la Wella, e vopseaua profesionala cu care se vopseste in saloane dar o poti gasi si in magazinele cu vopsea profi, daca esti din Bucuresti iti spun sigur ca gasesti In Auchan Titan. Costa 47 de lei + oxidantul...ajungi la vreo 70-80 de lei facandu-te acasa insa face toti banii. Daca ti se pare ca e prea scump poti sa folosesti Wellaton 12/11 pe care o gasesti in orice supermarket si costa in jur de 17 lei dar evident ca prima are o putere de deschidere mai mare. In principiu dupa 2-3 vopsiri (3-4 luni, sa te vopsesti o data la o luna) ar trebui sa ajungi la varianta de mai sus, depinde cum cedeaza parul tau. Trebuie sa ai in vedere si radaciniile care vor creste...la inceput nu o sa ai o culoare uniforma pentru ca radaciniile vor fi o culoare iar restul parului alta insa depinde si ce culoare ai tu natural. Offline Publicitateloading...
#6 2013-07-19 09:23:58
Re: Vreau sa ma fac blonda!Eu totusi as incerca la salon, e mai indicat pentru prima data, cei de acolo stiu exact ce sa faca este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista Offline #7 2013-07-19 14:56:00
Merci frumoos! Imi place si mie culoarea, mult chiar, dar am impresia ca nu ma prea avantajeaza Am ochii caprui si nu stiu, parca vreau ceva mai luminos... Offline #8 2013-07-19 15:03:41
Cred ca o sa-mi cumpar Wellaton 12/11, ca am vazut prin magazine insa m-am ferit de el pentru ca eu cautam ceva blond cenusiu. Nu sunt din bucuresti... iar Koleston chiar nu am vazut in magazine. Radacinile deja le-am refacut o data, deci n-ar fi asa problema pentru ca se deschid foarte usor. Problema e pe lungime, iese greu nuanta aia de roscat, ca acum vreo 2 ani am fost si roscata, si de aceea probabil... Offline #9 2013-07-19 17:34:43
Re: Vreau sa ma fac blonda!Pai 12/11 este blond cenusiu, este chiar blond foarte cenusiu datorita terminatiei /11. Sa stii pe viitor ca reflexul cenusiu este 1. Daca nu esti din Bucuresti atunci asta ar fi cel mai la indemana insa intr-adevar reflexele roscate ies fffoarte greu asa ca o perioada buna de timp chiar si dupa vopsire o sa le mai ai. Cand o sa reusestis a ajungi la un blond o sa poti sa folosesti samponul gri reflex de la Kallos, este foarte bun pentru a da parului o nuanta rece. Offline #10 2013-10-19 12:48:31
Re: Vreau sa ma fac blonda!***reclama*** Ultima oara a fost editat de Emilya (2013-10-19 13:41:34) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|