homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Suporturi de curs la drept procesula penal/drept de procedura penala

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » suporturi de curs la drept procesula penal/drept de procedura penala

#1 2008-01-30 12:16:04

evadne24
Membru
Inregistrat: 2008-01-30

suporturi de curs la drept procesula penal/drept de procedura penala

BUna, cine imi poate da si mie suporturi de curs la drept procesula penal/drept de procedura penala...? Nu gasesc pe nicaieri... Cartea dupa care trebuie sa invat e IMENSA  si mi-ar prinde muuuuult mai bine un suport de curs pe calc.... Exista cineva care detine asa ceva si mi-l poate trimite si mie...? VA rog... Id-ul meu de messenger este evadne24... wink

#2 2008-01-30 12:17:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: suporturi de curs la drept procesula penal/drept de procedura penala

nu le am pe calculator.eu an invatat din Mihai Apetrei e subtirica cartea.dar nu cred ca se mai gaseste pe piata.la ce facultate esti? eu dau procedura azi rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-01-30 15:20:37

evadne24
Membru
Inregistrat: 2008-01-30

Eu sunt anul III la Drept... Dai azi procedura... nocry Sa ai multa bafta...! Eu tot mai sper ca voi gasi pana la urma pe cineva care are cursuri de procesual prin calc... big_smile

#4 2008-01-30 19:50:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mai bine nu ma duceam azi la examen grater

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

• Index
  •  » Discutii diverse
  •  » suporturi de curs la drept procesula penal/drept de procedura penala

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.