|
Nu esti logat.
Decolorarea parului de pe...corp :D-2#20 2009-08-18 15:25:44
Re: decolorarea parului de pe...corp :Dfetelor si care-i procedura cu apa oxigenata? as vrea si eu sa incerc! Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #21 2009-08-18 15:45:54
Re: decolorarea parului de pe...corp :D
pai eu imbibam apa oxigenata pe o dicheta pentru demachiat iar apio ma dadeam pe piele.e la fel ca si cu procesul de demachiere.ca si cum te-ai sterge.dupa vreo 2 zile parul se decolora insa eu ma daeam de vreo 2-3 ori pe zi.incearca sa vezi ce iese "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #22 2009-08-18 17:41:06
Re: decolorarea parului de pe...corp :DMerci! Dar de cate % e apa oxigenata, caci am citit ca sunt diferite!!! Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #23 2009-08-18 17:45:04
Re: decolorarea parului de pe...corp :Dasta nu stiu,eu am cerut apa oxigenta,nu mai stiu cat avea,insa a mers "Traind in cercul vostru stramt Norocul va petrece Ci eu in lumea mea ma simt Nemuritor si rece" Offline #24 2009-08-18 19:27:34
Re: decolorarea parului de pe...corp :Ddupa cat timp cu apa oxigenata s-a decolorat? A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-19 23:18:33Re: decolorarea parului de pe...corp :Dsi eu ma irit dupa epilare...si la fel ca voi ma deranjeaza sa stiu ca e acolo si se vede..chiar daca nu e inestetic in ochii altora, in ochii mei este. asa ca ma gandesc foarte serios ca pana vara viitoare sa ma fac cu laser s`a mai facut cineva ? cum este? cat de detaliat te face? de exemplu inghinal..adica te face smooth and silky like a baby? and everywhere? 8-> Offline #26 2011-04-28 16:04:25
Re: decolorarea parului de pe...corp :DEu stiu pe cineva ce a incercat decolorarea pe abdomen si i-a albit si pielea .....si firele nu..e normal?In plus eu sincer cu epilatorul ma impac mai mult in zona axilei decat pe abdomen...pe abdomen ma irit mai tare.... Offline #27 2013-10-23 20:04:46
Re: decolorarea parului de pe...corp :DPentru decolorare incearca COLOR OFF *** Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|