|
Nu esti logat.
Streptococ#1 2013-11-05 16:35:56
StreptococBuna ziua Doctoressa! Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra. De mai bine de un an ma lupt cu niste simptome deranjante precum mancarimi in interior dar si in exterior, dureri si usturime la contactul sexual si senzatia permanenenta de a urina. Am luat o multime de medicamente unele de capul meu altele prescrise de doctor precum: flucovim, gynozol, lomexim, macmiror, tantum rosa, urinal etc. insa fara efect pana cand mam hotarat sami fac o serie de analize amanuntite. Am facut o hemoleocograma si o urocultura ca au iesit negative la cultura de secretie insa mia iesit: Ultima oara a fost editat de niko9999 (2013-11-05 16:57:24) Offline #2 2013-11-05 16:55:53
Re: StreptococTrebuie sa astepti cel putin o saptamana dupa terminarea tratamentului si sa refaci analiza, poate nu ai scapat inca de streptococ, caz in care ti se va prescrie alt antibiotic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|