|
Nu esti logat.
Pastila#1 2008-01-30 14:09:29
pastilaam o intrebare .. defapt doua:) am auzit ca la primele pastile si la ultimele trebuie sa folosesti si alt mijloc de protectie cum ar fi prezervativul? si, daca am uitat pastila sa o iau .. normal trebuia sa o iau la 22:00 si am luat-o la ora 1 noaptea, trebuie in urmatoarele 7 zile utilizat si prezervativul? ms Offline #2 2008-01-30 14:10:44
Re: pastilanu e nevoie de prot.suplimentara in cazul tau ,nu ai uitat pastila mai mult de 12 ore.aia cu protectie la prima si ultima pastila din folie este o prostie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-01-30 14:13:52
Re: pastilamersi de raspunsuri .. da chiar nu mai stiam ce sa cred .. ca am mai auzit de la mutle fete chestia aia cu prima si ultima pastila:) mersii Offline #4 2008-01-30 14:14:48
Re: pastilaeu nu folosesc nimic altceva nici la prima nici la ultima pastila si iau de un an si ceva ac. si gravida nu am ramas VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-01-30 14:19:35
Re: pastilasi inca o intrebare... mi-am facut o cauterizare... si ma gandesc ca sa nu mai revina iar microbu ala , pot sa imi fac vaccinu asta care o aparut acum impootriva cancerului de col uterin? am inteles ca e mai bine daca se face cand inca esti virgina.... ? Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-30 14:21:20
Re: pastilasa inteleg ca ai hpv? daca trebuie facuta genotiparea sa fezi daca ai cu risc crescut sau scazut VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-01-30 14:28:12
Re: pastilaam avut rana pe col... m-a diagnosticat cu exocervicita, si colpita si mi s-a facut o cauterizare.. si a fost nasol:( si mi frica sa nu mai apara inca nu am facut inca un control.. ca am asa o oarecare retinere.. Offline #8 2008-01-30 15:20:20
Re: pastilaretinere fata de ce? medic? happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-01-31 16:45:37
Re: pastilaretinere ..de la ce rezultat o sa aud:( nu vreau sa imi mai apara iar.. d aceea mi frica.. d ce voi auzi... Offline #10 2008-01-31 16:47:37
Re: pastiladaca vrei sa faci vaccinul ala va fi totusi nevoie de investigatii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|