homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nush ce sa cred...

#1 2008-01-22 22:56:27

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Nush ce sa cred...

Problema mea nu tine de contraceptie,dar stiu k doctoressa e si medic de familie,asa k imi spun si eu oful...
   Imi dau seama k de cativa ani buni am o durere in zona inimii ca sa zik asa,dar pe partea dreapta... Ma inteapa si se accentueaza knd inspir... Treaba ciudata e k ma doare de cativa ani,dar cu pauze mari... Cel mai mult stiu k m-a durut vreo 3-4 zile continuu..dar de obicei,ma doare intr-o zi si apoi cateva luni nu mai am nikio treaba... Azi m-a durut din nou,destul de rau...motiv pt care mi-am adus aminte lol
    Bebe mi-a zis k s-ar putea sa fie de la coloana. Am o scolioza pe kre n-am mai tratat-o de secole...
    In rest,alte sugestii? Ma gandesc k dak ar fi fost de la coloana ma durea constant (kt de kt makr). Kiar nush ce ar putea fi bazaconia asta

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2 2008-01-23 10:39:44

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Nush ce sa cred...

un junghi intercostal
sau, cum spune prietenul tau, de la coloana.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-01-23 14:35:09

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Lelaina a scris:

Problema mea nu tine de contraceptie,dar stiu k doctoressa e si medic de familie,asa k imi spun si eu oful...
   Imi dau seama k de cativa ani buni am o durere in zona inimii ca sa zik asa,dar pe partea dreapta... Ma inteapa si se accentueaza knd inspir... Treaba ciudata e k ma doare de cativa ani,dar cu pauze mari... Cel mai mult stiu k m-a durut vreo 3-4 zile continuu..dar de obicei,ma doare intr-o zi si apoi cateva luni nu mai am nikio treaba... Azi m-a durut din nou,destul de rau...motiv pt care mi-am adus aminte lol
    Bebe mi-a zis k s-ar putea sa fie de la coloana. Am o scolioza pe kre n-am mai tratat-o de secole...
    In rest,alte sugestii? Ma gandesc k dak ar fi fost de la coloana ma durea constant (kt de kt makr). Kiar nush ce ar putea fi bazaconia asta

si eu patesc asta,lelaina.nu foarte des,dar se intampla.m-am dus la medicul de familie sa-i cer o parere,dar e cam bomba.a zis k poate e de la efort,si eu nu depun un efort prea mare.dar vad k nu m-am mai durut de vreo luna.cred  k e de la coloana.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#4 2008-01-26 12:01:22

Lelaina
Hero member

Eu sincer cred k am sa-mi fac timp sa ma duc sa fac o radiografie..de fiekare data knd imi amintesc park ma ingrijoreaza...din cauza k am durerea asta de foarte mult timp,kiar dak la intervale mari de timp... Desi mi-e teama k am sa fac radigrafia degeaba,dak nu ma doare in momentul respectiv... Multumesc pt raspunsuri,si am sa va tin la curent dak se mai intampla cva

#5 2008-01-26 15:09:01

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

nu o faci degeaba...daca e sa fie ceva ce poate fi evidentiat la radiografie nu apare si dispare, e pur si simplu acolo insa te necajeste pe tine din cind in cind

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-01-31 20:23:33

Lelaina
Hero member

M-am hotarat! dupa sesiune..adik dupa 8 februarie ma duc frumusel sa-mi fac o radiografie... Akum 2 seri am avut aceeasi durere muuult mai accentuata... Respiram greu,simteam cum durerea cuprinde toata partea stanga si plsu de asta simteam k am mai multa saliva in gura dekt in mod normal... Incep sa ma ingrijorez in cel mai sincer mod cu putinta..abia astept sa scap de sesiune sa ma lamuresc ce si cum

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.