homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Melodii Creative

#1 2008-01-31 20:03:16

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Melodii Creative

Fetelor...voi invatati cu muzica? Pe mine ma ajuta uneori ca sa raman in priza lol (asta ca sa nu zic treaza)
Ce melodii va stimuleaza in procesul de retinere a informatiilor didactice? lol Sau de fapt...ce va motiveaza sa invatzatzi? De la muzica, la dorinte, la planuri...

Chiar vroiam sa scriu un articol pe blog despre motivatia tinerilor din ziua de azi si sunt curioasa cu ocazia asta sa va aflu parerile smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2 2008-01-31 20:32:04

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Melodii Creative

pai eu ador sa ascult muzica atunci cand am ceva de scris.cand invat,nu ma pot concentra.de exemplu,toata saptamana trecuta am facut variante pentru bac pe muzica,dar sa fie lenta(bine,nici sa ma ia somnul).eu zic k isi are cumva rostul ei

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2008-01-31 20:33:50

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

in liceu invatam cu muzica, acum nu mai pot sa fac asta

depinde de volumul materialelor pe care treb sa il inveti... daca ai la dispozitie numai 2 zile sa tocesti o carte de 300 de pagini, nu iti mai arde de nici o relaxare si muzica

depinde de puterea de concentrare a fiecarei persoane zic eu... totul e relativ

o melodie dansanta, care iti trezeste cheful de party, ma termina! imi pierd concentrarea si incep sa dansez prin camera sau sa cant dupa melodie! la polul opus o  melodie calma, ma adoarme... cred ca cele mai potrivite sunt mel gen minimal... doar sunetul butoanelor sau cum e... nu ma bruiaza nici o voce feminina sau masculina, nu imi provoaca nici un fel de senzatii ca sa imi distraga atentia de la  invatat

#4 2008-01-31 20:33:56

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

da, si pe mine ma tine treaza si concentrata daca scriu ceva, dar sa fie lenta si in surdina. dar de invatat nu pot.

#5 2008-01-31 20:41:28

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

si eu la fel sunt...uneori nu pot sa programez decat cu castile pe urechi numai cu Directia 5 ...alteori cand am nervi daca am si castile pe urechi nu pot scrie o linie de cod...dar avand in vedere cu colegii aia care crapa in ei seminte toata ziua mai mereu pun castile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Publicitate

loading...

#6 2008-01-31 20:59:39

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

eu nu suport muzica cand fac ceva, mai ales cand scriu sau invat. nu ma pot concentra deloc...

Cu zambetul pe buze...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.