homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alunita in zona genitala

#1 2013-11-06 23:00:38

kyttyux
Full member
Inregistrat: 2011-02-27

alunita in zona genitala

Salut, fetelor. Eu ma epilez in zona intima cu aparat de ras (big) si intr-o zi am uitat sa cumpar unul nou asa k m-am facut cu cel deja super uzat. M-a agatat foarte rau si m-am iritat  iar de atunci am ramas cu o bubitza , adica sange coagulat  care mai apoi, la fiecare epilare  se rupea si sangera. Am observat k s-a transformat in alunita, nu ma doare, nu ma mananca insa sper nici sa nu se mareasca. Am inceput sa pun suc de rostopasca pe ea pt k impiedica cresterea, si ce e cel mai ciudat e ca am fost la dermatolog pt un tratament de negi genitali pt prieten si i-am atras atentia doctorului asupra alunitei si a spus k e una normala. Papanicolau am facut recent si e bun, Hpv negativ, doar o ciuperca  pt kre ma dau cu triderm, oare sa pun si pe alunitza triderm? are vreun efect bun?

am uitat sa mentionez ca alunitza se afla nu pe labii sau mai in jos ci deasupra cam pe unde este mijocul v-ului de la bikini, exact sub linia buricului, unde se termina partea de sus a parului pubian, nush cum sa explic prea bn  lol

Ultima oara a fost editat de kyttyux (2013-11-07 12:36:04)

#2 2013-11-18 19:10:04

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: alunita in zona genitala

las-o in pace, mai ales ca dermatologul a zis ca e una normala...eu cred ca evenimentul cu rasul a fost doar o coincidenta, ea ar fi aparut oricum

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.