|
Nu esti logat.
Ufff!!#1 2008-02-01 08:23:53
ufff!!Buna fetelor!Am tot cautat prin sb postate dar n-am gasit,dak totusi exista sb asemanator,imi pare rau!:/Am inceput urmatorul blister dupa pauza de 7 zile.In a9-a zi am avut contact neprotejat.Ar trebui sa-mi fac pbl si sa actionez cu postinor sau sunt protejata si nu trebuie sa ma stresez?Si ink o intrebare...se presupune ca ac yasmine diminueaza durerile menstruale;ei bine eu n-am avut astfel de pbl pana la inceperea administrarii lor,acum insa am niste dureri de-mi vine sa urlu:cry:E normal?sau macar se vor reduce in timp,pana se invata organismul cu ele?Multumesc Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2008-02-01 08:26:38) Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #2 2008-02-01 08:24:47
Re: ufff!!nici o problema. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|