|
Nu esti logat.
Ciclu neregulat(insuficienta de progesteron)#1 2013-11-02 02:00:34
ciclu neregulat(insuficienta de progesteron)Am si eu cateva intrebari:am 30 de ani,sufar de diabet zaharat tip 2 de la 18 ani,sindrom ovare polichistice.Ciclul a fost intotdeauna neregulat,(la 3-4 luni).Am urmat tratament cu Diane 35 vreo 4 ani dupa care tot mi s-au recomandat altele( Offline #2 2013-11-26 14:42:27
Re: ciclu neregulat(insuficienta de progesteron)Nu pot sa-ti zic decat ca e destul de greu cu ovare polichistice sa ramai insarcinata. Cel mai bine e sa faci un test de sarcina. Sufar de ovare polichistice de cand ma stiu, problema pe care de curand am rezolvat-o naturist, am scris mai multe pe blogul meu despre asta. Am luat si eu timp de 10 ani anticonceptionale, duphaston si altele, insa ele nu sunt decat un remediu temporar. Calea ta de la suferinta la sanatate, de la stres la calm, de la probleme la solutii..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|