homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este posibila sarcina?

#1 2008-02-01 16:02:49

angel6
Membru
Inregistrat: 2008-02-01

Este posibila sarcina?

Buna
Sunt noua pe acest forum si as avea o intrebare - in cazul in care ovulatia s-a produs doar cu o saptamana inainte de data menstruatiei, timp in care am avut contacte neprotejate si in data prevazuta a aparut menstruatia - foarte redusa fata de obicei, mai abundenta in prima zi, iar apoi cateva pete...poate fi vorba de o sarcina??Alte amanunte importante as zice eu - inainte de data menstruatiei, adica la 5 zile de la posibila conceptie am avut o usoara sangerare (posibila nidare?), sani tensionati, stare de somnolenta si am facut un test de sarcina care a iesit foarte foarte slab pozitiv. A urmat menstruatia si un nou test, de data aceasta clar negativ. La sosirea menstruatiei, toate simptomele mai sus amintite au disparut. Ce spuneti? Rog raspuns urgent.

#2 2008-02-01 16:47:13

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Este posibila sarcina?

ovulatia se produce cu cca 14 zile inainte de menstra, nu cu o saptamana inainte.
sangerarea de nidare apare la 2 saptamani de la conceptie nu la 5 zile
un test de sarcina nu este concludent decat la 3 saptamani de la contactul cu risc sau o saptamana de intarzie.
daca au disparut semnele dupa menstra cel mai probabil nu e vb de nicio sarcina.

mami de minuni hjarta

#3 2008-02-01 20:04:38

rujulets
New member
Inregistrat: 2008-01-21

am si eu o intrebare!e prima luna knd iau anticonceptionale desorell,dupa prima folie trebuie facuta pauza de 7 zile apoi sa iau iar.in aceste 7 zile este posibil sa raman insarcinata???neutral

#4 2008-02-01 20:06:54

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

daca le iei din prima zi de menstra, esti protejata si in pauza de 7 zile.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#5 2008-02-01 20:09:32

rujulets
New member
Inregistrat: 2008-01-21

ms!!!smile

Publicitate

loading...

#6 2008-02-01 20:14:53

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

sper ca stii ca tre sa te protejezi suplimentar atunci cand ai vomat pastila in mai putin de 3-4 ore de la administrare,atunci cand iei antibiotice sau cand ai diaree.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.