|
Nu esti logat.
Interpretare analize#1 2009-09-08 22:47:43
interpretare analizebuna fetelor.va rog mult sa-mi spuneti daca stiti ce inseamna analizele mele.de foarte multi ani am candida.de care nu pot scapa.am incercat fr multe tratamente.acum 3 luni in urma unor analize mai amanuntite mi s-a zis ca nu mai am candida,ca sunt perfect sanatoasa.problema e ca ma doare ingrozitor in timpul contactului sexual.ma arde.ma ustura.am repetat iar analiza de secretie si mi-a iesit:citodiagn secretii vaginale:frecvente epitelii superficiale si intermediare.rare pnmfrecventi bacili doderlein.absente levuri.absent trichomonas vaginalis Offline #2 2009-09-08 23:50:09
Re: interpretare analizedin analiza reiese ca nu ai nimic. alte analize ai mai facut? (chlamydia, mycoplasma, culturi col...) Offline #3 2009-09-09 16:00:40
Re: interpretare analize
nu.nimic din ce-ai mentionat tu.stiu ca acum 3 luni am facut si papanicolau si mi-a iesit bn.adica a zis sa stau linistita.acum am facut si intravaginala si la fel mi-a zis ca totul e in regula.daca aveam chlamydia nu iesea in analiza asta?poate am intrebat o porcarie dar nu stiu nu ma pricep.mersi mult pr raspuns Offline #4 2009-09-09 22:27:13
Re: interpretare analizenu, e nevoie de o analiza speciala. si nu, nu ai intrebat o prostie Offline #5 2009-09-10 21:04:06
Re: interpretare analizeBuna seara, Offline Publicitateloading...
#7 2009-09-11 16:21:55
Re: interpretare analize
sunt foarte lubrefiata.alte simptome nu am.decat acea durere ce persista si dupa contact.nici un ginecolog nu stie sa-mi zica ce am.dau din umeri.((ai putea te rog sa-mi recomanzi un doctor bun?care sa-si dea silinta?am luat la rand toate clinicile sperand ca daca platesc mai mult voi fi tratata altfel....dar am avut parte numai de dezinteres.nu vreau sa jignesc.or fii si doctori buni si devotati in munca lor.dar se ascund de mine:) Ultima oara a fost editat de calecale (2009-09-11 16:24:18) Offline #8 2009-09-11 21:26:51
Re: interpretare analizecalecale intr-adevar examenul de secretie arata ca nu ai nici o infectie... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2013-11-21 12:41:56
Re: interpretare analizeprobabil ca ai o infectie urinara, de vreme ce ai leucocite, nitriti si un ph foarte acid (sub 5.5) - fa si o urocultura ca sa vezi depre ce e vorba Offline #11 2013-11-21 12:49:20
Re: interpretare analizeam facut si urocultura, si este negativa Offline #12 2013-11-21 13:43:06
Re: interpretare analizeCreatinina serica 5.08 mg/dl (valori normale 0.60 - 1.10 mg/dl) este o diferenta foarte mare? E rezultatul mamei, si ma gandesc ca ar trebui sa repete analiza asta in 14 zile, dar pana atunci... Offline #13 2013-12-11 21:04:31#14 2013-12-12 11:00:10
Re: interpretare analizemedicul meu de familie zice ca se poate transmite si sexual, adica daca el are infectie cu e coli si faceti sex neprotejat, e coli poate ajunge in tractul tau urinar. eu vad acolo jos levuri adica ciuperci, nu cred ca-i ok sa ai ciuperci in urina care trebuie sa fie sterila, inteleg ca ai si o infectie micotica. sa vedem ce mai zice si heim. Offline #15 2013-12-12 11:33:03
Re: interpretare analizeeu una stiu ca infectia urinara nu se transmite... daca era la nivel genital da Offline #16 2013-12-12 22:04:52
Re: interpretare analizeMultumesc pt raspunsuri! Maine merg la urolog cu analizele sa-mi dea tratament (antibiotice probabil). Ar mai trebui sa merg sa-mi fac si un examen de secretie sa vad daca am candidoza si apoi sa merg la ginecolog? Sau antibioticele ar trebui sa rezolve si problema asta si mai folosesc si ceva local, gen ovule? Offline #17 2013-12-13 17:22:00
Re: interpretare analizeAm primit tratament de la urolog, care mi-a spus sa merg la medicul de familie ca sa-mi dea reteta compensata. Dr de familie a zis ca "nu transcrie retete". E ilegal sa faca asta sau care e problema? Offline #18 2013-12-17 14:03:12
Re: interpretare analizestiu ca se practica, nu stiu daca este legal. antibioticele n-o sa rezolve deloc problema cu candida, daca o ai, din contra, ele pot provoca candidoze si le agraveaza. candida se trateaza cu antimicotice care se dau oricum cand iei antibiotice ca sa nu faci candida. mergi si la ginecolog. eu te-as sfatui sa iei si antimicotic la inceputul si sfarsitul tratamentului cu antibiotic si ovule cu lactobacili si eventaul probiotic pentru intestine. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|