|
Nu esti logat.
Interpretare analize secretie vaginala-2#20 2008-12-29 23:19:58
Re: interpretare analize secretie vaginalabioclinul nu are miros ? eu il suport cu greu ( mirosul, ca in rest e super inventie ) Offline #21 2008-12-30 21:57:24
Re: interpretare analize secretie vaginalaNu stiu ce sa zic, am auzit de Bioclin si sunt si eu hotarata sa-l incerc, dar la mine se pune problema unei vindecari medicamentoase mai intai...k de cand am eu mancarimi ..secretii aiurea si usturimi...e ceva timp....am mai inteles cum vine asta cu fungii, bacilii si cocii....si e tare ciudat ca de Candida nu scrie nimic, nu inteleg ce laborator ar face asta:(si de ce...apoi...am tot citit ca bacilii gram pozitiv sunt bariera naturala de protectie a vaginului si k pe analizele orikrei femei ar trebui sa apara bacilii gram pozitiv frecventi...cei gram negativi am inteles ca sunt aiurea si pot fi Chlamydia...sau alte cele...eu o sa fac anaizele pt Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma, Stafilococ si Streptococ...k sa fiu linistita...mai ales ca nu mai inteleg nimic...ce ar putea fi si ce nu, asa ca elimin tot din calcul ca sa nu ma mai gandesc dupa oare ce-o fi eu eu n-am facut tot ce trebuia ca sa aflu.....si daca e sa iasa vreuna....fac si o antibiograma si gata.Si fac examenul de secretie si in alta parte, (mie la Medlife imi place f mult), ca sa vad daca am si nenoroceirea aia de Candida....si daca da, fac si ptr aia o antifungigrama....multe am de fqt....va pup Today, everything's OK! Offline #22 2008-12-30 22:58:00
Re: interpretare analize secretie vaginalabacilii gram pozitiv trebuie sa fie acolo dupa cum spui si eu Offline #23 2013-09-26 16:51:58
Re: interpretare analize secretie vaginalaBuna ziua! Am si eu o rugaminte. Am facut un examen de secretie vaginala si rezultatul a fost urmatorul: frecvente epitelii superficiale si intermediare, rare pmn, frecventi bacili doderlein,absente levuri si trichomonas vaginalis.As dori sa-mi interpretati si mie rezultatul acestei analize si eventual tratament. Multumesc! Offline #24 2013-10-01 18:10:13
Re: interpretare analize secretie vaginalaesti sanatoasa tun Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2013-10-27 00:01:12
Re: interpretare analize secretie vaginalaBuna seara! acum o saptamana am facut un examen de secretii vaginale si un examen de tipaj HPV pt ca am o rana mare pe col. tipaju dureaza mai mult pana iese, dar la secretii a iesit rezultatul, adica: Offline #26 2013-10-27 01:49:13
Re: interpretare analize secretie vaginalatrichomonas vaginalis este un parazit, prin urmare daca nu este observat in secretie inseamna ca nu e. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #27 2013-10-27 08:48:55
Re: interpretare analize secretie vaginalaamena, doar chlamydia ai. trebuie sa faceti tratament si tu si partenerul si neaparat sa repetati analizele la minim 2 saptamani dupa aceea, amandoi. uneori se scapa mai greu. Offline #28 2013-10-27 12:20:01
Re: interpretare analize secretie vaginalaMultumesc! Acum astept rezultatele de HPV si o sa merg, dar ma cam rodea curiozitatea Offline #29 2013-10-27 12:46:19
Re: interpretare analize secretie vaginalaMai am o intrebare... chlamydia ar fi putut iesi la un Examen Babes - Papanicolau in mediu umed (diagnostic in sistem BETHESDA 2001, coloratie Papanicolau)? Offline #30 2013-12-16 08:41:24
Re: interpretare analize secretie vaginalaBuna ziua Offline #31 2013-12-17 14:32:12
Re: interpretare analize secretie vaginala
clamydia iese doar la antigen din secretie pentru ca desi este bacterie se comporta ca un virus, sau mai este de cativa ani un test mai scump si complicat, si era unul vechi si neconcludent din sange. deci la papnicolau eu zic ca n-avea cum sa-ti iasa clamidia. mie nu mi-a iesit clamidia nici la culturi din col, nici la culturi din secretie, nici la frotiu, logic, doar la antigen fa-l costa vreo 50 lei la medlife Offline #32 2013-12-23 19:21:55
Re: interpretare analize secretie vaginalaBuna seara, Offline #33 2013-12-24 14:29:35
Re: interpretare analize secretie vaginalae ok rezultatul, nu ai nicio problema Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|