|
Nu esti logat.
Cartea de identitate electronica#1 2013-12-29 14:19:19
cartea de identitate electronicaBuna! Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2013-12-29 14:19:58) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #2 2013-12-29 14:23:47
Re: cartea de identitate electronicace sa zic, stat politienesc (daca n-o fi pacaleala de 1 aprilie). dar opteaza cine vrea pt ele, nu sunt obligatorii Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #3 2013-12-29 14:26:06
Re: cartea de identitate electronicaeu stiu ca sunt cat se poate de obligatorii ... pt ca e lege votata de parlament etc. si intre cele doua, conform anexelor publicate de oamenii aia eu nu vad vre-o diferenta ... si asta pt ca vor contine datele nostre medicale ... uf Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #4 2013-12-29 14:43:20
Re: cartea de identitate electronicavreo* Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #5 2013-12-29 16:26:15
Re: cartea de identitate electronica
conform legii, atat cartea de identitate electronica cat si cartea de identitate contin datele noastre de sanatate inscriptionate in mediu electronic ... singura diferenta este ca pt cartea electronica iti mai culeg si datele biometrice (amprente) pe cand pentru cealalte nu ...nu stiu pe ce se bazeaza declaratia doamnei Cusa ... Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|