|
Nu esti logat.
Boala inflamatorie pelvina-2#20 2009-11-24 15:18:48
Re: Boala inflamatorie pelvina
nu mai pune diagnostic singura , citint de pe net Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-24 15:19:12) Offline #21 2009-11-24 16:17:22
Re: Boala inflamatorie pelvinaoho... nu cred ca-i doctor la care sa nu fi fost. Pana acum 5 luni eram perfect sanatoasa... nici vorba de viermisori sau altceva.... analize perfecte, sport, voie buna... Pana in momentul acestei infectii genitale de care nu reusesc sa scap si care, ca un bulgare la vale, a antrenat si pap-ul, hpv si toaaate problemele psihice... Nu stiu ce sa mai fac... Azi merg la infectionist... Apoi urmeaza un imunolog clinic... stiu ca ei se ocupa de bacteriile astea intracelulare... care pot da o gramada de probleme... :-( Offline #22 2009-11-24 21:44:24
Re: Boala inflamatorie pelvinaAm revenit... Am fost la infectionist... Un domn profesor, director de clinica... Si mi-a zis asa: ca... este perfect posibil sa nu mai am microbul dar sa fi lasat sechele, cicatrici, care se inflameaza ... si care ma vor mai deranja mult timp... :-((( deci, sindromul acela algic pelvin... Mi-a zis sa nu las chestia asta sa-mi domine viatza, sa traiesc normal, obisnuit... Cam nasol... L-am intrebat despre senzatziile de amortzeala/parestezie de la nivelul labiilor si mi-a zis ca aceste mycoplasme decimeaza si nervii, astfel incat raman si senzatzii dintr-astea... Deci... asta este... Si mi-a mai spus ca se iau mycoplasmele si de pe toalete si de pe maini murdare... si-l cred pt ca este director la infectzioase... daca el nu stie atinci cine??? Offline #23 2010-06-14 23:09:01
Re: Boala inflamatorie pelvinaAm si eu o intrebare si o rugaminte disperata. Vreau sa stiu si eu daca durerea si arsura pelvina pe care o am de peste 2 saptamani, cu amorteala pe picior, poate fi de la o infectie? Gen clamydia, etc. Vor sa ma opereze de un chist la ovarul drept cu scoaterea ovarului, fara sa imi fi recomandat sau facut nici-un medic vreo analiza locala sau de sange privind infectarea cu vreo bacterie sau virus. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #24 2010-08-28 22:22:20
Re: Boala inflamatorie pelvinapentru doctoressa...buna ziua ,am si eu o problema..am fost la medic si mi sa spus ca am o boala inflamatorie pelvina...mi s-a recomandat flamexin..10 zile..dar acum durerile au reaparut,,mentionez ca am facut si testele papanocolau si secretie si nimic in neregula..dar tot am o secretie mai abundenta ..este normal?si am si mancarimi ale labiilor foarte deranjante...daca ma puteti ajuta va rog...!!!multumesc mult de tot. Offline Publicitateloading...
#25 2011-09-21 16:28:14
Re: Boala inflamatorie pelvinamoksha, daca esti pe faza, te rog sa imi raspunzi! sau cine se mai pricepe... Offline #26 2011-09-21 16:59:34
Re: Boala inflamatorie pelvinanu stiu ce sa zic, complicatiile alea de temut apar in termen mult mai lung decat cateva saptamani. dar nu stiu situatia ta si depinde mult de cauza etc. Offline #27 2011-09-21 17:07:53
Re: Boala inflamatorie pelvinamultumesc tare mult, moksha, m-a linistit raspunsul tau! Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-09-22 15:18:37) Offline #28 2011-09-21 17:39:00
Re: Boala inflamatorie pelvinacu placere. Offline #29 2011-09-21 17:50:13
Re: Boala inflamatorie pelvinamultumesc inca o data si scuze ca te stresez cu inca o intrebare: spuneai de antiinflamator: el nu doar reduce/ascunde durerea, ci si vindeca inflamatia? Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-09-22 15:18:08) Offline #30 2011-09-21 18:12:49
Re: Boala inflamatorie pelvinaantiinflamatoarele au efect antiinflamator stiu ca pe prospect uneori nu este mentionat in mod explicit, dar in diferite masuri si intensitati au afect antiinflamator. in general pentru bolile reumatice, avand in vedere ca mecanismul patogenic e complex si nu are la baza doar inflamatia, scrie ca au efect simptomatic. dar pentru o inflamatie obisnuita, majoritatea functioneaza prin diferite mecanisme. deci eu pe asta m-as baza in tratamentul unei boli inflamatorii pelvine. Offline #31 2011-09-21 18:19:56
Re: Boala inflamatorie pelvinamultumesc mult, moksha! m-ai linistit mult si cu inflamatia, iti multumesc pt explicatii. Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-09-22 15:17:44) Offline #32 2014-01-04 14:33:25
Re: Boala inflamatorie pelvinasalut! va cer o parere, ce credeti despre acest produs? http://www.efarma.ro/products.php?id=3932 Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-01-04 14:34:16) Offline #33 2014-01-04 15:24:12
Re: Boala inflamatorie pelvinadar daca ai lua niste suplimente cu efect antiinflamator in general ? primul produc contine curcuma, de exemplu, care e recunoscut ca antiinflamator Offline #34 2014-01-06 21:21:28
Re: Boala inflamatorie pelvina
Boala inflamatori pelvina se trateaza cu antibiotice si antiinflamatorii....daca antiinflamatoriile pot la o adica sa fie inlocuite cu diverse plante-asta nefiind ceea ce as face eu, antibioticele nu pot fi inlocuite. Sfatul meu e sa faci tratamentul corect deoarece boala asta are darul de a se croniciza si eventual de a duce la infertilitate, netratata corect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|