|
Nu esti logat.
Secretie vaginala abundenta#1 2010-09-28 22:29:13
secretie vaginala abundentaBuna seara. Scriu si eu cu o problema..care imi face viata f greaa...am o secretie foarte abundenta, adica trebuie sa folosesc zilnic cel putin un tampon de zi..in rest nu am absolut nici un simptom...am fost la medic si dupa o serie de analize(analiza secretie-repetata de 3 ori din cauza paranoii, cultura col, chlamidia, mycoplasma), a zis ca din punct de vedere clinic nu am nimic... Offline #2 2010-09-29 01:38:09
Re: secretie vaginala abundentabuna fetele, am si eu o curiozitate, mai acum vreo 2 sapt am mancat pizza pe care prietenul meu a pus si ceapa, si am observat ca urmatoarele zile secretia mea a mirosit a ceapa. mi s-a parut f ciudat, desi stiu ca ceapa la fel ca si pestele, are nu stiu ce substanta care face ca pielea sa iti miroasa dupa ce le consumi, dar secretia? / -Ştiinţa ne-a făcut zei, înainte să merităm să fim oameni- Offline #3 2010-09-29 21:14:23
Re: secretie vaginala abundentablacklexa mersi ptr raspuns dar am zis mai sus ca doctorul nu a binevoit sa-mi recomande nimic..a zis ca asa e normal...poate tie ti-a dat ovulele alea pentru o infectie ceva? Offline #4 2010-09-29 23:47:01
Re: secretie vaginala abundentamie mi-a dat ovulele doar pt a-mi reface flora vaginala, nu pt infectie ca nu era cazul, cat despre anexita, cred ca nu ai fiindca de obicei e insotita de dureri , cel putin asa am patit eu cand am avut... sincer nu stiu, cel mai recomandat ar fi sa te duci la un alt doctor pt analize....poate isi mai da cineva cu parerea, ca si eu astept o parere cu situatia pe care am postat-o mai sus -Ştiinţa ne-a făcut zei, înainte să merităm să fim oameni- Offline #5 2010-09-30 00:21:41
Re: secretie vaginala abundentaam fost si mi-a zis sa iau polygynax....acu eu stiu...doctorii astia prescriu dupa ureche se pare Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-31 08:59:22Re: secretie vaginala abundentade cand am renuntat la anticonceptionale am observat o secretie baginala mult mai abundenta, fara miros neplacut, fara mancarimi, doar o extralubrifiere, in conditiile in care cand luam pastile era aproape inexistenta. E normal sau ar trebui sa imi fac griji? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2011-01-31 10:04:59
Re: secretie vaginala abundentaeu zic ca e foarte normal Offline #8 2014-01-09 14:48:04
Re: secretie vaginala abundentaVreau si eu sa va intreb ceva. Am luat ac de 1 an si acum trebuie sa fac pauza 2 luni din care a trevut 3 saptamani. De cand nu mai iau ac am o secretie alba ca si iaurtul cu miros neplacut f abundenta trebuie sa schimb tamponul zilnic de vreo 3-4 ori pe zi .oare e din cauza ac sau am o infectie? Specific ca nu am.mancarimi doar e f abundenta si miroase foarte urat.multumesc Offline #9 2014-01-09 14:58:43
Re: secretie vaginala abundentaNu posta in 7 locuri ca iti iei warn "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #11 2014-01-09 15:02:28
Re: secretie vaginala abundentaScuze nu stiam Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|