|
Nu esti logat.
Raspuns urgent pls#1 2008-02-02 22:11:13
raspuns urgent plsFetele am o problema...am plecat din localitate azi si acum am constatat k mi-am uitat antibebe acasa.era ultima pastila dp folie si trebuia sa o iau la ora 9-9:30. maine ajung acasa abea pe al 3.ce fac??nu o mai iau??care sunt consecintele dak am sarit ultima pastila?se miodifica zilele de pauza?cand incep cealalta folie?? Offline #2 2008-02-02 22:21:34
Re: raspuns urgent plsfugi la farmacie si cumpara alta folie ca trebuie sa fie o farmacie deschisa. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-02 22:24:54
Re: raspuns urgent plsideea e ca oricum o sa trebuiasca sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastilute din folia noua.. pt ca o sa intarzii cu pastila. asta in caz ca nu gasesti in timp util o farmacie... Ultima oara a fost editat de ivy (2008-02-02 22:25:17) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2008-02-02 22:30:37
Re: raspuns urgent plssunt in costinesti si nu e nici o farmacie deschisa....asa k nu o iau si de maine o sa incep zilele de pauza normal k si cum as fi luat-o...oricum nu am cunm sa fac nimik in zilele astea pana nu incep folia urmatoare...deci continui toata chestia k si cum as fi luat pastila.pup fetele si merci de raspuns Offline #5 2008-02-02 22:36:05
Re: raspuns urgent plsda, si sa nu uiti de protectia suplimentara de la inceputul foliei! Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|