homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare limfom pentru un prieten

#1 2014-01-15 22:42:08

Daciana
New member
Inregistrat: 2013-11-04

Intrebare limfom pentru un prieten

Limfomul (hodgkin/non-hodgkin) se poate vedea in analize?Un prieten de-al meu a facut la cererea hematologului (ganglion submandibular umflat) hemoleucograma, urina, raze pulmonare și altele biochimice iar după acestea doctorul hematolog i-a spus ca nu sufera de nicio boala de sange.. Intrebarea lui este de unde si-a dat doctorul seama ca nu sufera de nicio boala de sange?

#2 2014-01-16 10:22:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Intrebare limfom pentru un prieten

banuiesc ca s-ar fi vazut in hemoleucograma niste modificari

#3 2014-01-16 15:12:51

taisia
New member
Inregistrat: 2009-05-07

Da, se poate vedea si din analize,doar ca nu sti de care tip este decat prin biopsie sau ananliza-punctie de maduva, insa sunt 2 lucruri diferite........... si aceste 2 boli sunt tot legate de sange, se trateaza tot la hematologie.

#4 2014-01-16 16:45:06

DobrinGeorge
Full member
Inregistrat: 2013-04-05

Este o formă de cancer al sangelui, evident că se vede ?n analizele de sange sau dacă nu se vede, doctorul hematolog are experiența necesară să ?ți spună din analize dacă ganglionul/infecția ?ți poate pune viața ?n pericol, prin analize ?ți vizualizează integral starea actuală de sănătate. Și mie la fel mi-a spus după analize că nu am nimic, iar după ce m-am uitat pe ele la trei din ele avea semnul exclamării (valoare anormală) și mi-am cam pus semne de ?ntrebare, limfocitele erau crescute și m-am prezentat cu un ganglion submandibular destul de mare, iar el mi-a spus că nu am nimic.
Poti sa te verifici și prin următoarea metodă :faci un set de analize acum și mai faci unul peste 5-6 luni sau chiar mai devreme dacă nu ai răbdare și după le poți compara, dacă analizele după 6 luni devin din ce ?n ce mai anormale atunci e o problemă, dar dacă ele scad sau răman la fel nu ai o problemă sistematică, ci una locală, benigna să ?i spunem așa.

@taisia ești o dulce! puss

#5 2014-01-19 17:12:05

Daciana
New member
Inregistrat: 2013-11-04

Este adevarat ca ganglionii inghinali sunt mai mari decat cei de la gat? Si limita normala a lor este de 1, 5 cm? Eu la palpare imi simt foarte bine ganglionii inghinali.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.