|
Nu esti logat.
Intrebare limfom pentru un prieten#1 2014-01-15 22:42:08
Intrebare limfom pentru un prietenLimfomul (hodgkin/non-hodgkin) se poate vedea in analize?Un prieten de-al meu a facut la cererea hematologului (ganglion submandibular umflat) hemoleucograma, urina, raze pulmonare și altele biochimice iar după acestea doctorul hematolog i-a spus ca nu sufera de nicio boala de sange.. Intrebarea lui este de unde si-a dat doctorul seama ca nu sufera de nicio boala de sange? Offline #2 2014-01-16 10:22:37
Re: Intrebare limfom pentru un prietenbanuiesc ca s-ar fi vazut in hemoleucograma niste modificari Offline #3 2014-01-16 15:12:51
Re: Intrebare limfom pentru un prietenDa, se poate vedea si din analize,doar ca nu sti de care tip este decat prin biopsie sau ananliza-punctie de maduva, insa sunt 2 lucruri diferite........... si aceste 2 boli sunt tot legate de sange, se trateaza tot la hematologie. Offline #4 2014-01-16 16:45:06
Re: Intrebare limfom pentru un prietenEste o formă de cancer al sangelui, evident că se vede ?n analizele de sange sau dacă nu se vede, doctorul hematolog are experiența necesară să ?ți spună din analize dacă ganglionul/infecția ?ți poate pune viața ?n pericol, prin analize ?ți vizualizează integral starea actuală de sănătate. Și mie la fel mi-a spus după analize că nu am nimic, iar după ce m-am uitat pe ele la trei din ele avea semnul exclamării (valoare anormală) și mi-am cam pus semne de ?ntrebare, limfocitele erau crescute și m-am prezentat cu un ganglion submandibular destul de mare, iar el mi-a spus că nu am nimic. Offline #5 2014-01-19 17:12:05
Re: Intrebare limfom pentru un prietenEste adevarat ca ganglionii inghinali sunt mai mari decat cei de la gat? Si limita normala a lor este de 1, 5 cm? Eu la palpare imi simt foarte bine ganglionii inghinali. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|