|
Nu esti logat.
Papanicolau neconcludent, candida prezenta#1 2014-01-07 00:21:48
Papanicolau neconcludent, candida prezentaBuna voua, Offline #2 2014-01-07 11:09:48
Re: Papanicolau neconcludent, candida prezentaPoti transcrie rezultatul de la PAP ? e foarte mica poza si nu reusesc sa citesc ce scrie Ultima oara a fost editat de heimdall (2014-01-07 11:09:59) Offline #3 2014-01-08 20:18:23
Re: Papanicolau neconcludent, candida prezentasigur, scrie asa: Offline #4 2014-01-08 22:12:42
Re: Papanicolau neconcludent, candida prezentaAsc-us este un rezultat care indica modificari celulare anormale, insa "neconcludente" pentru o leziune de grad mic sau mare. Ca idee, am citit ca o leziune de grad mic dispare spontan la 60% din femeile tinere. Uneori, un rezultat asc-us evolueaza inspre leziune, de asta trebuie tratat si monitorizat; alteori el poate insemna doar o inflamatie mai mare (sau o faza surprinsa in evolutia celulelor colului), care poate sa dispara la urmatorul control. Tratamentul Cervugid este cel mai bun atunci cand exista o suspiciune de leziune (iar in cazul tau este "bun la toate": si pentru o eventuala leziune hpv, si pt inflamatie, candida, trichomonas). Unii doctori se grabesc sa faca colposcopie din prima, ca sa incaseze mai multi bani; cei mai multi doctori asteapta mai intai rezultatul testului Pap. Sau, ca in cazul tau, probabil ca medicul s-a gandit ca mai bine faci mai intai tratamentul cu Cervugid si abia apoi iti va face si o colposcopie. In orice caz, ar fi util sa faci o colposcopie, ca sa vada cum arata colul dupa tratamentul local, mai ales ca este o investigatie neinvaziva. (Pentru asc-us, la femeile tinere, nici nu se pune problema altui tratament decat unul local.) Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-01-08 22:33:26) Offline #5 2014-01-13 14:28:45
Re: Papanicolau neconcludent, candida prezentaInteleg acum si m-am mai linistit. Offline Publicitateloading...
#6 2014-01-13 18:34:12
Re: Papanicolau neconcludent, candida prezentapai nu inteleg nici eu treaba cu partenerul!! Eu am 2 ani de cand ma lup cu candida.... Sunt la un nou medic si am luat tratament amandoi dupa care la contact a reaparut....insa in 3 zile a disparut singura si nu am mai pus nimic.... Ideea este ca nu a tinut mult bucuria, aseara a reaparut ( am avut contact numai protejat). Din seara asta incep iar distractia cu cervucid! Am luat o cutie si luna trecuta, urmata de lomexin (3 ovule) + 4 luni flucovim 150. Acesta a fost tratamentul dupa analiza. Doctorita mi-a zis sa mai pun cervucid daca mai reapare secretia..... Nu vi se pare cam mult CERVUCID? sau asa trebuie daca am avut candidoza atata timp.. ? Offline #7 2014-01-13 21:58:01
Re: Papanicolau neconcludent, candida prezentaCervugidul nu e special pt candida - e o 'bomba' de antibiotic; e indicat, de regula, numai pentru rana pe col. Are intradevar si un ingredient care actioneaza impotriva candidei, mai mult pentru impiedicarea formarii ei din cauza antibioticului local. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-01-13 22:00:00) Offline #8 2014-01-14 11:19:53
Re: Papanicolau neconcludent, candida prezentaam si rana pe col .. maine merg dupa rezultatul papanicolau. Nu mai stiu ce sa ma fac cu candidoza asta...iaurtul introdus in vagin functioneaza?? ma gandeas sa incerc si asa ceva... Offline #9 2014-01-14 14:56:53
Re: Papanicolau neconcludent, candida prezentapentru rana pe col exista varianta de tratament cu 10 (12) zile de ovule, apoi pauza, iar luna urmatoare reluat. se poate repeta tratamentul a doua oara sau chiar si a treia oara - in functie de recomandarea medicului. deci repetarea ar fi o terapie corecta, daca ai rana pe col si medicul ti-a zis ca poti sa reiei tratamentul. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-01-14 15:02:23) Offline #10 2014-01-20 11:01:52
Re: Papanicolau neconcludent, candida prezentaEu voi folosi Cervugid timp de 3 luni la recomandarea medicului pt Pap-ul neconcludent, insa pt candida am folosit doza unica de unguent Gynofort. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|