|
Nu esti logat.
Ce fel de concediu sa iau?#1 2008-02-03 20:30:19
ce fel de concediu sa iau?acum am concediu de odihna pt ca au copiii vacanta! dar peste doua saptamani am nevoie de 2-3 zile libere pt examene! ce sa iau? concediu de studii sau medical? cum sunt platita? Offline #2 2008-02-03 20:34:25
Re: ce fel de concediu sa iau?daca vrei intreb maine la noi la personal si iti zic. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2008-02-03 20:39:19#5 2008-02-04 09:10:10
Re: ce fel de concediu sa iau?am intrebat la personal...deci: concediul de studii nu este platit, ai doar avantajul ca nu se considera zilele acelea ca fiind nemotivate...in schimb concediu medical este platit atat cat scrie pe el...adica este platit cat poti obtine tu de la medic... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-04 09:40:08
Re: ce fel de concediu sa iau?incearca sa iei de la medicul tau de familie un concediu medical , se poate si 100% este mai rentabil de cat concediul fara plata Offline #7 2008-02-04 09:44:29
Re: ce fel de concediu sa iau?pai nu concediu fara plata in nici un caz nu e bine pt ca are dezavantaje...concediu de studii e mai bun decat fara plata ...dar ca sa ia si bani si poate obtine medical e cel mai bine N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #8 2008-02-04 10:57:51
Re: ce fel de concediu sa iau?va multumesc mult fetele! voi face o vizita la medicul de familie si o voi ruga sa inventeze ceva pt mine! pana una alta sa va dea Dzeu sanatate sa nu aveti nevoie de un medical real! Offline #9 2008-02-04 11:39:19
Re: ce fel de concediu sa iau?daca ai un medic de familie k lumea iti da fara nici o problema http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2008-02-04 11:42:47
Re: ce fel de concediu sa iau?incearca cu o mica atentie ..............la mine a mers:)) http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|