|
Nu esti logat.
Dilema#1 2014-01-17 16:05:54
dilemaBuna ziua am fost azi la ginecolog (cabinet privat) (destul de scump)pentru ca imi intarzie ciclul nu vine regulat(cred ca de la dieta dukan ,asa mi-a spus si doctora ) si am cerut sa mi se faca o consultatie si sa mi se recomande niste antibebe care sami regleze si menstruatia, raspunsul primit m-a lasat cu destule semne de intrebare mi-a zis ca nu are rost sa mi se faca o consultatie sa dau banii aiurea atata timp cat nu sunt gravida si ca mai bine sa vin cand imi vine menstruatia pentru o ecografie sa vada daca nu cumva am vreun chist si ca anticonceptionale nu poate sa-mi prescrie ea pentru ca trebuie sa merg sa-mi fac in alta parte analize . intrebarea mea este nu se poate face o ecografie decat cand vine menstruatia? din cate stiu eu ginecologii mai prescriu si anticonceptionale , m-am dus cu o problema ca numi vine menstruatia la care am primit un raspuns sa vin la cabinet cand o sa-mi vina menstruatia pe bune ? m-am simtit cam expediata . Ultima oara a fost editat de Adyshor (2014-01-17 16:08:00) Offline #2 2014-01-17 16:20:30
Re: dilemapai in mod normal ar fi trebuit sa-ti faca acum echografia. sau sa-ti dea trimitere la echografie daca ea nu face. Offline #3 2014-01-17 16:27:00
Re: dilemada asta am solicitat si eu daca consultul nare rost ca asa mi-a spus i-am zis sa-mi faca o ecografie , a zis ca acum nare ce sa vada si ca dau banii degeaba daca imi face ecografia acum ,sa ma intorc candi mi vine menstruatia, se face ecografie la cabinet a fost si sora mea pentru o ecografie (este insarcinata) si ei i-a facut-o . mi se pare ciudat mai ales ca nu prea gasesti doctori care sa refuze sa-ti ia banii , am mers la ea dupa recomandari dar acum am ramas cu un gust amar daia cer mai multe pareri poate ma insel eu . Ultima oara a fost editat de Adyshor (2014-01-17 17:22:22) Offline #4 2014-01-18 15:02:15
Re: dilema
Cred ca doamna a fost foarte corecta, nu a vrut sa iti ia bani fara rost...de fapt ecografia ar fi vazut doar daca esti gravida sau nu, inteleg ca raspunsul la intrebarea asta il stiam.....vreun eventual folicul nespart ar fi indus in eroare, insa la inceputul ciclului menstrual nu exista riscul de a cataloga un folicul ovarian drept chist Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2014-01-18 16:51:04
Re: dilemaSi eu am fost miercuri la ginecologul meu si eram la menstruatie (am fost dupa rezultatul pap). Trebuia sa fac ecografie si mi-a zis ca nu o poate face acum, sa vin dupa ce se termina menstruatia. Ecografia o face tot pt a vedea daca am chisturi pe ovare, ca am dureri mari si nu prea mi-a venit la timp. Ciudat ca te-a chemat cand esti pe stop. Offline Publicitateloading...
#6 2014-01-20 08:44:35
Re: dilema
Nu a chemat-o in timpul menstrei ci la inceputul ciclului, evident dupa ce se termina menstra, e cu totul altceva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2014-01-28 20:41:13
Re: dilemadin cate stiu eu, echo se face cand nu esti la menstuatie. pt mine a fost de folos pt ca aveam niste probleme, si tot ea mi-a spus ce AC sa iau (aici e o disputa fara inceput si sfarsit, fiecare e cu parerile lui) - si la mine ciclul era neregulat si mie mi s-a spus ca e din cauza unor mici chisturi care se pot tine sub control cu AC Offline #8 2014-01-28 21:34:53
Re: dilemaeu nu am menstruatie din luna august, am fost la doctor si s-a depistat ca sufar de hipotiroida si acest lucru poate duce la amenoree, incearca sa-ti faci un nou consult la un alt cabinet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|