|
Nu esti logat.
Dereglare hormonala#1 2012-03-20 20:44:30
dereglare hormonalabuna seara! Offline #2 2012-03-21 08:06:39
Re: dereglare hormonalapai in primul rind trebuie sa iti spun ca valorile FSH,LH, Estradiol si Progesteron se interpreteaza functie de ziua de ciclu in care au fost recoltate. Pe mine personal m-ar interesa si prolactina si nu o vad aici si m-ar mai interesa si daca ai pilozitate in exces, acnee de vreun fel, hiperseboree.....fiindca DHEA-S ala ma duce cu gindul la SOPC(sindrom de ovar polichistic) ceea ce da, se insoteste de infertilitate....avem insa solutii medicamentoase Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-03-21 08:59:52
Re: dereglare hormonalaprolactina este in limite normale-602 val normale 127-637!aceste teste sunt facute in 14 zi de ciclu!cele facute in a 7 zi-aceleasi teste sunt in limite normale!am mai fost la ecograf 4d si mi s-a spus ca nu am nici un chist pe nici un ovar!de asta nu mai inteleg nimic din ce se intampla!nu am pilozitate in exces si nici acnee,in noiembrie am facut o cura de dezintoxifiere al organismului! Ultima oara a fost editat de talia (2012-03-21 09:11:37) Offline #4 2012-03-21 11:05:04
Re: dereglare hormonalatalia, de cat timp incerci sa ramai insarcinata? ciclurile sunt regulate? nu ai niciun simptom de aici: http://www.medcenter.ro/pentru-tine/ghi … ne-sulfat/ ? ma mir ca testele de ovulatie iti ies pozitive (apropos: in ce zi a ciclului se pozitiveaza?), cu un lh sub limita normala in faza ovulatorie... daca nici nu ai vreunul din simptomele enumerate de doctoressa, ma mai gandesc la varianta unor rezultate eronate la analize. e de incredere laboratorul unde le-ai facut? Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-03-21 11:07:32) Offline #5 2012-03-22 16:07:03
Re: dereglare hormonalabuna! Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-22 16:22:28
Re: dereglare hormonalahmm, inclin sa cred ca rezultatele sunt eronate. am mai auzit de analize proaste la synevo. din ce descrii tu, esti perfect sanatoasa si problema s-ar putea sa fie la sot. a facut o spermograma? daca tu ai avea dereglare hormonala, s-ar "vedea", ai avea simptome. Offline #7 2012-03-22 21:09:26
Re: dereglare hormonalada a facut si e ok!m-am gandit sa le mai repet o data poate cine stie...ceva tot e daca nu raman gravida! Offline #8 2012-03-24 08:11:09
Re: dereglare hormonalaNu esti cumva foarte stresata? Pentru ca si asta poate fi un impediment! Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot! Offline #9 2012-03-25 12:46:13
Re: dereglare hormonalaba da sunt! si din cauza locului de munca si din cauza ca nu pot ramane gravida!insa stiu persoane mult mai stresate ca mine si care au ramas gravide!eu tot cred ca e vorba de o dereglare hormonala!de asta vroiam ajutor! Offline #10 2012-03-25 22:30:29
Re: dereglare hormonalaPune si rezultatele din ziua 7, pt cele care in ziua 14 au iesit eronate, sa vedem in ce sens au evoluat , daca exista vreo logica.(daca sunt facute in aceeasi luna). Offline #11 2012-03-26 10:31:50
Re: dereglare hormonalatalia, repet, dereglarea hormonala o simti, nu poti sa suferi de ea si sa nu vezi vreo schimbare la tine, sa nu fie ceva nelalocul lui, anormal. din pacate, analizele sotului pot fi facute la fel de prost . am auzit ca se greseste destul de des la spermograme, daca nu sunt facute de un medic specializat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|