|
Nu esti logat.
Hello !! o mica problema#1 2014-02-18 16:23:59
hello !! o mica problemabuna fetelor pe scurt am o mica problema . imi doresc f mult un bebe , sambata am avut ovulatie si contact dar intre timp a aparut o problema am o masea de minte care trebuie sa o scot . azi am fost la dr si mia recomndat o radiografie + ampicilina. intrebare pot sa fac radiografie tinand cont ca am trecut de perioada de ovulatie si ca s-ar putea sa fiu insarcinata??? Offline #2 2014-02-18 16:27:26
Re: hello !! o mica problemaeu zic sa nu o faci deocamdata, asteapta sa vezi daca vine menstruatia Offline #3 2014-02-18 16:28:17
Re: hello !! o mica problema
dar ma doare maseaua Offline #4 2014-02-18 16:40:40
Re: hello !! o mica problemavorbeste cu medicul si intreaba-l ce optiuni ai in conditiile astea, oricum te intreaba cand te duci la radiografie si daca sunt sanse cat de mici sa fii insarcinata nu ti-o face nimeni Offline #5 2014-02-18 16:42:59
ai dreptate doar ca stiu ca la radiografie iti pune sortul asta de plumb pe tine . adica ala nu are nici o valoare ? Offline Publicitateloading...
#6 2014-02-18 16:50:49
Re: hello !! o mica problemaare valoare sa te protejeze cat de cat pe tine, dar fatul poate fi afectat Offline #7 2014-02-18 16:58:24
iti dai seama sunt intr-o situatie foarte aiurea. acuma ma gandeam ca e perioada f mica nici macar nu stiu ca ovulul a fost fecundat sau nu . daca astept sa vad daca apare menstruatia va fi mai greu atunci sa scot maseaua . nu stiu ce sa fac . alta solutie nu prea am plus ca masele de minte nu se trateaza , se scot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|