homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri ovulatie

#1 2014-02-21 11:38:18

Monique01
Membru
Inregistrat: 2014-02-21

Dureri ovulatie

Buna ziua,

De cateva luni, am inceput sa am dureri in perioada de ovulatie. Am fost la medicul ginecolog si mi-a prescris anticonceptionale. Pot sa spun ca de cand am inceput sa le iau, ma simt mai bine.

Am insa o nelamurire. Aceste dureri au inceput la scurt timp dupa ce m-am despartit de prietenul meu. Este o conicindenta, sau intreruperea relatiilor sexuale poate fi un motiv? Este o simpla curiozitate a mea, intrucat nu pot sa imi explic aceste dureri, pentru ca nu le-am mai avut niciodata pana acum....

Va multumesc anticipat.
Monica

#2 2014-02-21 11:40:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Dureri ovulatie

Pai te simti mai bine fiindca atunci cand iei AC nu ovulezi...
In rest e o coincidenta

#3 2014-02-21 21:10:45

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Monique01 a scris:

Buna ziua,

De cateva luni, am inceput sa am dureri in perioada de ovulatie. Am fost la medicul ginecolog si mi-a prescris anticonceptionale. Pot sa spun ca de cand am inceput sa le iau, ma simt mai bine.

Am insa o nelamurire. Aceste dureri au inceput la scurt timp dupa ce m-am despartit de prietenul meu. Este o conicindenta, sau intreruperea relatiilor sexuale poate fi un motiv? Este o simpla curiozitate a mea, intrucat nu pot sa imi explic aceste dureri, pentru ca nu le-am mai avut niciodata pana acum....

Va multumesc anticipat.
Monica

buna,

medicul ginecolog ti-a prescris anticonceptionale pentru ca aveai dureri in perioada ovulatiei? sau a avut alt motiv? mie una nu mi se pare o idee chiar asa stralucita sa iti fi prescris anticonceptionale doar pentru asta, dar e o parere.

te simti mai bine pentru ca nu mai ovulezi, practic.

in legatura cu despartirea, e posibil sa fie doar o coincidenta sau e la fel de posibil ca influentele hormonale sa fie diferite in absenta unei activitati sexuale constante. parerea mea e ca o coincidenta, propriu-zis durerea de la ovulatie nu e asa de mult controlata hormonal, cat e o reactie sau o senzatie. dar poate fi si asa, si asa smile

sanatate!

#4 2014-02-21 21:17:29

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

offtopic moksha, ce mai faci ? welcome back ! smile

#5 2014-02-22 10:28:42

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

offtopic supravietuiesc! smile

heimdall a scris:

offtopic moksha, ce mai faci ? welcome back ! smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.