homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Endometrioza

#1 2009-03-16 14:21:48

Mickey22
New member
Inregistrat: 2008-03-31

Endometrioza

Salutare tuturor! Am si eu o problema...cand stau intinsa pe spate mi se umbla ceva in partea dreapta a abdomenului, in zona apendicitei..si simt o durere care se lasa pe picior,dar am fost operata...mi-am facut o ecografie abdominala si pelviana si medicul mi-a zis ca am ovarul drept acoperit de chisturi de 3 cm ...si asta ar fi singura explicatie...am fost astazi la un medic ginecolog, i-am aratat ecografiile si ,deoarece nu mi-a putut face o transvaginala si nici consult medical deoerece sunt in perioada menstruatiei, mi-a zis sa revin spt viitoare...dar,dupa simptomele pe care le am ( durere in prima zi a ciclului menstrual, 6-7 zile perioada de menstruatie, sangerari abundente) mi-a zis ca pare a fi Endometrioza...a incercat sa-mi explice ce inseamna asta,mare lucru nu am inteles...am citit pe diferite siteuri si forumuri si vreau sa spun ca ma declar ingrozita! pe de alta parte nu prezint restul simptomelor acestei boli...oare sunt sanse sa se fi inselat medicul? grater

#2 2014-03-02 15:46:04

iulish
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

Re: Endometrioza

Buna, in general daca marimea chistului e considerabila, medicii presupun ca e chist endometriozic. Sau daca nu raspunde la tratamentul cu anticonceptionale, la fel. Eu m-am operat de chist endometriozic, dar nu am facut RMN si nici nu m-a indrumat nimeni in sensul acesta.

Relax, take it eeeaasyyy!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.