|
Nu esti logat.
Caut o explicatie#1 2014-02-28 21:54:31
caut o explicatieBuna ziua,de aproximativ o saptamana si jumatate starea mea de sanatate este in pericol.Doresc sa gasesc o explicatie logica fiind inca in curs de investigatii in spital si fara un diagnostic.In urma cu o saptamana si doua zile am avut primul episod de salt tensional.Am ajuns in urgente,m-au stabilizat si am plecat spre casa umand sa ajung la medicul de familie pentru posibil tratament in ambulator.In aceeasi zi am solocitat din nou serviciul de ambulanta cu aceeasi prblema...salt tensional.Aceleasi manevre,stabilizarea tensiunii dar cu refuz de internare.A urmat si ziua urmatoare si la a 4-a solicitare am fost internata pe sectie de cardiologie.Suspiciune feocrocitonom pe glandele suprarenale.De atunci fac analize ,au inceput cu tiroida,a iesit un TSH de 9.3 in rest totul ok.Maine urmeaza un CT la rinichi pentru suspiciune de feocrocitom.Acum avand timp sa derulez timpul inapoi in ultima luna am avut tratament de la ginecolog cu Dryptane pentru probleme de incotinenta urinara minora si cu Dufaston.Am luat tratamentul cu primul medicament 10 zile si in a 10 zi de dupa ciclu am inceput sa iau Dufaston,am luat 5 zile si am renuntat din cauza ca ma simteam rau,vertij,stare de slabiciune,am observat si o uscare a pielii...la momentul acela nu le-am asociat cu nimic.Precizez ca mi sa administrat acest tratament fara nici o analiza in prelabil,am 40 de ani si mi sa recomandat dufaston din cauza varstei.Ma poate lamuri cineva ,daca acest tratament este vinovat de starea mea de sanatate? Offline #2 2014-03-02 20:26:45
Re: caut o explicatieSincer nu cred ca de vina ar putea fi tratamentul amintit. Si de feocromocitom ma indoiesc. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2014-03-04 14:36:03
Re: caut o explicatieam un hemangiom de 7mm pe ficat si plaja de steatoza de vreo 3 cm...si un nodul intre splina si pancreas si o splina accesorie de 8mm...dr gastroenterolog a zis ca trebuie sa renunt neaparat la pastile din cauza hemangiomului, sa nu creasca in dimensiuni... Ultima oara a fost editat de alila (2014-03-04 14:38:19) madness is genius Offline #4 2014-03-05 10:38:58
Re: caut o explicatiepot folosi inelul in cazul in care nu mai pot lua AC? dar nu sunt riscuri mai mari de sarcina(sa tot cada) sau infectie(tot umblu sa il pun,sa il scot)? Ultima oara a fost editat de alila (2014-03-05 10:44:52) madness is genius Offline #5 2014-03-05 13:15:45
Re: caut o explicatieAm citit ca inelul nu ar produce infectii:vaginite,candidoze etc. Riscuri mai mari nu sunt, trebuie sa il pui in prima zi de menstruatie si il ti 3 sapt apoi il schimbi dupa menstra, daca iese accidental il poti spala si sa il introduci din nou dar sa nu treaca mai mult de 3 ore TOGETHER is my favorite place to be. Offline Publicitateloading...
#6 2014-03-05 15:49:12
Re: caut o explicatieDar si inelul are estrogeni...sau in cazul lui nu trec prin ficat ...ideea e ca dr a zis ca estrogenii favorizeaza cresterea, deci e posibil sa mi se mareasca hemangiomul... madness is genius Offline #7 2014-03-05 20:50:34
Re: caut o explicatiemai bine mergi la un medic de planing si discuta pb ta, vezi ce zice ... Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #8 2014-03-05 21:45:22
Re: caut o explicatieNu cred ca ajunge la ficat pt ca are efect local,elimina hormonii in interiorul vaginului ... cu toate ca ajunge in organism dar nu cred ca iti afecteaza ficatul la fel ca in cazul pilulelor TOGETHER is my favorite place to be. Offline #9 2014-03-06 20:48:58
Re: caut o explicatieimi imaginez ca nu are unde sa se duca,dar sa nu imi cada si sa nu'mi dau seama la timp oricum l'am luat, sa vedem cum ma simt... madness is genius Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|