EBV IgG si IgM
- Eveliux
- Full member
- Inregistrat: 2009-10-30
EBV IgG si IgM
Buna, as avea nevoie de un pic de ajutor, ca o iau razna deja. am facut niste analize si medicul de familie mi-a scris si anticorpi anti-EBV. am primit urmatoarele rezultate:
Anticorpi anti EBV-Virus capsid antigen (VCA)IgG 275,0 U/ml Interpretare: Negativ .............. < 20 U/ml Pozitiv .............. >= 20 U/ml
Anticorpi anti EBV-Virus capsid antigen (VCA)IgM 10,0 U/ml Interpretare: Negativ .............. < 20 U/ml Neconcludent .......... 20-40 U/ml Pozitiv ............... >= 40 U/ml
E ceva grav? am citit tot felul de chestii pe net si sincer nu am inteles mare lucru
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: EBV IgG si IgM
pai inseamna ca ai imunitate la el, l-ai avut in trecut (Epstein Barr e virusul mononucleozei) deci nu e nimic ingrijorator de ce ti-a dat sa faci si analiza asta ?
- Eveliux
- Full member
Da' nici eu nu stiu sigur, mi-a dat medicul de familie o gramada de analize, dar nu am apucat sa merg la el pana luni. eu tot am avut probleme cu gatul, simtem (si mai simt cateodata) ca un fir de par sau praf in gat, am fost la gastro si mi-a facut gastroendoscopie si a zis ca am boala de reflux si am luat tratament din decembrie pana acum....
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Eu una ma abtin de la comentarii, insa oricum, rezultatele in cauza nu sunt de natura sa te ingrijoreze absolut deloc
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Eveliux
- Full member
multumesc pt raspuns. restul analizelor sunt ok, dar problema mea cu gatul persista, nu mai stiu ce sa mai fac, unde sa ma mai duc ...am fost la 2 ORL-isti, la gastro ..... unde sa mai merg? cineva zicea sa merg la infectioase cu rezultatul acesta de la EBV ...
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
pai ce sa cauti la infectioase ? daca infectia era activa poate, dar asa... nu vreau sa te superi, dar eu zic ca poate fi ceva psihosomatic la tine... din ce ai mai postat esti o persoana extrem de anxioasa, ipohondra... incearca sa faci ceva in privinta asta
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
nu inteleg cum e senzatia asta de fir de par/praf in gat. gen te gadila/racaie si iti vine sa tusesti, ca atunci cand avem "o jena in gat"?
Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-02-16 19:47:58)
- Eveliux
- Full member
heimdall a scris:pai ce sa cauti la infectioase ? daca infectia era activa poate, dar asa... nu vreau sa te superi, dar eu zic ca poate fi ceva psihosomatic la tine... din ce ai mai postat esti o persoana extrem de anxioasa, ipohondra... incearca sa faci ceva in privinta asta
de asta am si intrebat ce e cu EBV asta ...daca poate fi sau nu relationat cu problema mea din gat ... cat despre anxietatea mea, iti dau dreptate, sufar de asa ceva, dar nu cred ca din cauza asta ma tot supara gatul ...
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Eveliux a scris:heimdall a scris:pai ce sa cauti la infectioase ? daca infectia era activa poate, dar asa... nu vreau sa te superi, dar eu zic ca poate fi ceva psihosomatic la tine... din ce ai mai postat esti o persoana extrem de anxioasa, ipohondra... incearca sa faci ceva in privinta asta
de asta am si intrebat ce e cu EBV asta ...daca poate fi sau nu relationat cu problema mea din gat ... cat despre anxietatea mea, iti dau dreptate, sufar de asa ceva, dar nu cred ca din cauza asta ma tot supara gatul ...
Merita insa de luat in considerare si punctul de vedere al lui heim....cita vreme ai tot mers din medic in medic, pe la toate specialitatile, ai facut cele mai nastrujnice analize si ele au iesit bine....sincer, si eu tot catre psihosomatic ma gindesc
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Eveliux
- Full member
In cele din urma am ajuns la medicul de familie si m-a linistit cu EBV asta ...
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
Eveliux a scris:Buna, as avea nevoie de un pic de ajutor, ca o iau razna deja. am facut niste analize si medicul de familie mi-a scris si anticorpi anti-EBV. am primit urmatoarele rezultate:
Anticorpi anti EBV-Virus capsid antigen (VCA)IgG 275,0 U/ml Interpretare: Negativ .............. < 20 U/ml Pozitiv .............. >= 20 U/ml
Anticorpi anti EBV-Virus capsid antigen (VCA)IgM 10,0 U/ml Interpretare: Negativ .............. < 20 U/ml Neconcludent .......... 20-40 U/ml Pozitiv ............... >= 40 U/ml
E ceva grav? am citit tot felul de chestii pe net si sincer nu am inteles mare lucru
nu e ceva grav. nu iti mai lua informatiile medicale de pe net, decat daca ti le poate explica cineva. ai fost infectata la un moment dat cu ebv, nu mai esti (ig g pozitiv, ig m negativ). sanatate!
- Eveliux
- Full member
asa mi-a zis si medicul de familie si m-am linistit. mersi de raspuns!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|