|
Nu esti logat.
Hipomenoree dupa schimbarea pastilelor#1 2014-03-17 15:43:09
hipomenoree dupa schimbarea pastilelorBuna! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2014-03-17 16:09:28
Re: hipomenoree dupa schimbarea pastilelorNu e nicio problema, e normal sa se intample asa cand iei AC Offline #3 2014-03-17 17:06:31
Re: hipomenoree dupa schimbarea pastilelorpai pe celelalte pastile aveam un flux normal de aia m-am ingrijorat. si m-am ingrijorat si cand am vazut culoarea asa neagra. deci nu are nimic ca e asa scazut fata de cum era pe celelalte pastile? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #4 2014-03-17 17:11:51
Re: hipomenoree dupa schimbarea pastilelornu, nu are nimic Offline #5 2014-03-17 17:17:23
Re: hipomenoree dupa schimbarea pastileloram inteles. deci pot sta linistita. multumesc mult de raspuns. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|