|
Nu esti logat.
Astept o parere#1 2008-02-06 11:07:57
astept o pareresa o iau cu inceputul. foloseam Logest pana anul trecut in octombrie cand, incepand din a 2 saptamana aveam scurgeri maronii asemanatoare menstruatiei iar in a 3 saptamana disparea complet. doctorita mi-a recomandat pauza de 2 luni si dupa sa le reiau. zis si facut. le-am reinaceput in decembrie dar aceeasi poveste. doctorita mi-a schimbat antibebe cu Yasmine dar acum alta belea, am o usoara scurgere foarte mica si imi pateaza chilotul, banuiala mea ca din cauza noilor anticonceptionale. as vrea sa incerc gynozol+flucovim. scurgerea nu este insotita de mancarimi sau altceva. seamana cu o pata mica de urina si cand se usuca este usor albicioasa. nu mai am nici timp si nici nervii sa ma duc iar la doctorita, am vizitat-o lunar de anul trecut inclusiv luna trecuta. este bine cu gynozol + flucovim sau un antimicotic oral? as dorii o parere. multumesc. Offline #2 2008-02-06 11:09:04
Re: astept o parerenu inteleg dc vrei tratament medicamentos cand aia poate f bine fi secretia ta naturala... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-06 11:09:20
Re: astept o parereasta e tratament pt candida. nu avem de unde sti ca asta e. mergi la alt medic daca nu vrei sa mergi la ea pt o lama mami de minuni Offline #4 2008-02-06 11:31:26
Re: astept o parerenu asa este secretia mea normala. gynozol are o actiune antimicotica interna larga si nu afecteaza foarte tare flora interna Offline #5 2008-02-06 11:44:45
Re: astept o parereily2y....ti s-a dat un sfat pertinent...eu recomand sa il urmezi si sa nu iti administrezi automedicatie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-06 11:54:32
Re: astept o pareream cerut o parere, atat. Offline #7 2008-02-06 11:56:17
Re: astept o parereo parere ti s-a dat mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|