|
Nu esti logat.
Dureri vaginale-2#20 2009-01-23 16:57:37
Re: dureri vaginaleda mandy,nu esti suficient lubrifiata si frecandu-se acolo,mai ales in pozitiile unde penetrarea este mai adanca si te ustura sau te doare.....adica la mine asa se intampla si nici nu vad alta cauza Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #21 2010-06-22 14:28:50
Re: dureri vaginale
Buna, dar imi poate cineva spune cam cat e "normal" sa tina durerile acestea? Pentru prima oara ma confrunt cu asa ceva, dar ma doare foarte rau incat trebuie sa fiu atenta si cum ma asez. Ma doare si pur si simplu in partea stanga, inclusiv cand nu fac nimic si stau in pat. Toata durerea a inceput dupa cateva zile de activitate sexuala, eu nefiind obisnuita cu apetitul sexual al prietenului meu.Din mesajele voastre am inteles ca la un moment dat, din cauza duratei, nu s-a mai produs lubrifierea. Daca aceasta este cauza, cat dureaza totusi in general aceste dureri? Nu am niciun fel de modificare a secretiei, nicio usturime sau mancarime, doar ma doare si contact sexual nu pot sa am deoarece atunci cand incepe sa ma penetreze simt aproximativ aceeasi durere ca aceea pe care am avut-o la dezvirginare, acum 3 ani. Din cate imi aduc aminte. Offline #22 2013-05-19 22:35:26
Re: dureri vaginaleBuna.. am o mare nelamurire.. Cand fac dragoste cu prietenul meu nu am nici un fel de problema cu durerea. Folosim si lubrifiant cand nu este din cel natural destul de mult . cu toate astea ma doare a doua zi intrarea in vagin si in interior, de nu mai pot face nimic. dureaza 2 3 zile pana trece durerea. de ex ieri am facut de doua ori ( cam o ora de fiecare data), si astazi nu am mai putut ca ma doare. El considera ca nu e normal sa ma doara, dar eu asa sunt de cand ma stiu. La voi e tot asa? Va doare dupa ce faceti putin mai mult? Offline #23 2013-05-20 09:25:02
Re: dureri vaginaleMergi la ginecolog si fa un examen de secretie... poate ai o infectie... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #24 2014-03-28 08:42:00
Re: dureri vaginaleSalut fetelor, Offline Publicitateloading...
#25 2014-03-28 08:46:59
Re: dureri vaginaleAm patit si eu asa.. Dupa sex era chin, daca nu faceam sex totul era bine. La mine s-a rezolvat cu bioclin gel inainte si dupa sex, si o data cu schimbarea partenerului. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #26 2014-03-28 12:27:36
Re: dureri vaginaleBioclin nu am incercat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|