|
Nu esti logat.
Problema digestita ciudata#1 2014-04-01 21:03:25
problema digestita ciudatabuna fetelor, Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #2 2014-04-01 21:17:39
Re: problema digestita ciudatajust,eu am patit ceva in genul a ceea ce simti tu. eu aveam arsuri de la stomac si greata,arsurile le simteam pana in urechi,atat de tare ma intepau,parca era un vulcan in mine! Two souls don't find each other by simple accident Offline #3 2014-04-01 21:20:34
Re: problema digestita ciudatamultumesc joha. incerc maine sa ajung ca nu mai pot Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #4 2014-04-01 21:22:58
Re: problema digestita ciudatasanatate multa,just! mie atunci mi-a facut echografie la stomac,vezi sa nu mananci si sa nu bei apa daca te duci Two souls don't find each other by simple accident Offline #5 2014-04-01 21:33:23
Re: problema digestita ciudatacam greu cu nemancatul ca eu doar dupa 17 ajung la doctor. incerc maine sa ajung macar la o discutie cu un doctor si sa vad ce-mi spune. si tu te balonai? eu ma umflu instant ca la 4 luni de sarcina si ma doare. plus bolboroselile din intestine. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#6 2014-04-01 21:47:55
Re: problema digestita ciudatanu mai tin minte,dar parca nu! Two souls don't find each other by simple accident Offline #7 2014-04-01 21:59:47
Re: problema digestita ciudatama doare peste tot. si burta si piciorul imi amoteste si mana stanga, ma doare si in spate. s-a agravat brusc. nici macar nu pot sa-mi dau seama daca sunt bolnava fizic sau e totul pe baza nervoasa. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #8 2014-04-01 22:13:42
Re: problema digestita ciudataJust, de la metoclopramid ai ametit. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #9 2014-04-01 22:24:05
Re: problema digestita ciudataDEno, stiu ca de la metoclopramid am ametit mai rau decat eram inainte, nici nu mai iau desi mi-a calmat greata f bine si nici arsuri n-am mai avut. stiu ca tu si Katey parca povesteati ca dupa cezariana aveati ceva ca lovitura de bebe in burta. cat dureaza? la mine a debutat la vreo 6,5 luni si e aproape zilnic cateo lovitura minim. pentru psihicul meu e "dureroasa". si de aceea cred ca si pe baza psihica am toate simptomele... Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #10 2014-04-01 22:32:12
Re: problema digestita ciudataJust, eu si acum simt acele lovituri.. Matusa mea are 2 cezariene acum 26 si 22 de ani, si spune ca si acum le simte. Viata mea, desprinsa din povesti Offline #11 2014-04-01 22:54:29
Re: problema digestita ciudataDeno Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #12 2014-04-02 17:30:28
Re: problema digestita ciudatasuna a colica biliara dupa simptome... no-spa pentru dureri, inainte de masa redigest sau bilichol si cateva zile mancare mai usoara Offline #13 2014-04-02 18:41:10
Re: problema digestita ciudataHeim multumesc. mi-am adus aminte ca in sarcina, la un moment dat am avut o durere tot cam in zona respectiva si l eco facut de gine scrie colecist calcifiat. trebuie musai sa ajung la un doctor ca e groaznic sa-ti fie vesnic rau. eu mananc oricum mancare usoara, tin un south beach combinat cu montignac. astazi cu greu am ajuns acasa fara sa fac pe mine, ma apuca instant fara prea mare avertizare indiferent ce mananc...si astazi chiar a fost zi de uscaturi, nimic lichid in afara de apa. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|