homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri maroni ambundente...

#1 2014-03-06 02:27:32

rzv07
New member
Inregistrat: 2011-01-02

scurgeri maroni ambundente...

buna
prietenei mele ia venit menstra in data de 17 februarie cand trebuia sa vina, a tinut-o 5-6 zile ca de obicei(totul normal)... insa a continuat cu niste scurgeri maroni...care nici acum nu au incetat...si au trecut 12-13 zile de la terminarea menstresi si scurgerile nu se mai opresc... Tin sa mentionez ca inainte a avut ceva infectie probabil in urma unui tratament indelungat cu antibiotice... (avea/are mancarimi si usturimi...si dureri la contact) care in urma unei vizite la ginecolog si un tratament nu au disparut...asta intamplandu-se acum 2-3 luni... si urma sa mergem din nou la ginecolog sa ne dea alt tratament. Acum cu scurgerile astea pot fi de la infectie ? sau ce cauze ar mai putea fi ...de sarcina nu cred..(am citit pe net tot felu si toate aveau legatura cu sarcina)
Tot am asteptat sa se opreasca sa putem merge...dar nu se mai opresc sad
Ce ar putea fi...?
va multumesc.

#2 2014-03-06 02:59:33

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: scurgeri maroni ambundente...

Cel mai probabil e candida. Degeaba a luat ea tratament daca tu nu ai luat.
Daca ia anticonceptionale, asta ar putea fi cauza acelor scurgeri. Daca nu, fuga la medic, nu e normal sa dureze atat.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#3 2014-03-07 00:36:55

rzv07
New member
Inregistrat: 2011-01-02

am facut si eu tratament...nu stiu din ce cauza nu a trecut. anticonceptionale nu administreaza...
la medic o sa mergem sapt viitoare ...miercuri sau joi. ..nu avem timp altcandva din cauza serviciului !
eu sunt speriat pentru ca tot ce am citit despre scurgeri maronii au legatura cu sarcinile... in 21 ianuarie ia venit menstra...apoi a venti in 17 februarie...a tinut-o normal apoi a continuat pana acum si inca continua cu acele scurgeri maronii ...in aceasta perioada (din 21 ian pana in 17 febr)am avut 2 contacte neprotejate ....oare sa fie altceva ?

Ultima oara a fost editat de rzv07 (2014-03-07 00:59:58)

#4 2014-03-07 20:27:11

Ramoona
Full member
Inregistrat: 2014-01-03

Spune-i sa faca un test de sarcina sa va lamuriti daca e sarcina sau nu, cu toate ca nici in sarcina nu e ok sa aiba scurgeri de genul asta.
Daca zici ca o si doare la contact poate are vreo rana in interior si sangereaza :-? oricum duce-ti-va la ginecolog ca nu e in regula...

TOGETHER is my favorite place to be. hjarta

#5 2014-03-07 23:26:06

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

rzv07 a scris:

buna
prietenei mele ia venit menstra in data de 17 februarie cand trebuia sa vina, a tinut-o 5-6 zile ca de obicei(totul normal)... insa a continuat cu niste scurgeri maroni...care nici acum nu au incetat...si au trecut 12-13 zile de la terminarea menstresi si scurgerile nu se mai opresc... Tin sa mentionez ca inainte a avut ceva infectie probabil in urma unui tratament indelungat cu antibiotice... (avea/are mancarimi si usturimi...si dureri la contact) care in urma unei vizite la ginecolog si un tratament nu au disparut...asta intamplandu-se acum 2-3 luni... si urma sa mergem din nou la ginecolog sa ne dea alt tratament. Acum cu scurgerile astea pot fi de la infectie ? sau ce cauze ar mai putea fi ...de sarcina nu cred..(am citit pe net tot felu si toate aveau legatura cu sarcina)
Tot am asteptat sa se opreasca sa putem merge...dar nu se mai opresc sad
Ce ar putea fi...?
va multumesc.

ar putea fi cateva chestii, mai serioase sau mai putin serioase, dar orisicum trebuie sa mearga la ginecolog.

succes si sanatate!

Publicitate

loading...

#6 2014-04-03 14:28:00

Laura Laurici
Membru
Inregistrat: 2014-04-03

Buna. Am si eu o problema... din luna octombrie am ?nceput sa iau logest. in luna februarie in data de 17 mia venit normal menstruația care m-a tinut 4-5 zile. mentionez ca de c?nd iau anticoncepționalele ciclul nu mai are aceeasi abundenta.  La 2 sapt dupa terminarea menstruatiei am inceput sa am niste scurgeri maronii. am fost la ginecolog si mi-a spus ca am un chist pe ovarul drept.  Mi-a prescris Normoflux pentru oprirea scurgerilor si calciu efervescent. am revenit dupa 2 sapt la control si mi-a spus ca chistul se afla inca acolo dar nu mi-a mai prescris nimic. a spus sa astept sa vad in timp ce se intampla. c?nd mi-a venit menstruația in martie m-a tinut doar o zi. astazi, inainte cu aproximativ 2 sapt pana la urmatoarea menstruatie am observat o mica scurgere puțin maronie. ce poate sa ?nsemne asta? doctorita mi s-a parut foarte superficiala..este normal daca am chist sa se intample asa ceva? ar putea fi cumva vorba de o sarcina sau altceva mai grav decat un chist?

#7 2014-04-03 14:41:38

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

inseamna spotting, e din cauza AC probabil si daca se repeta mai multe luni la rand inseamna ca e cazul sa le schimbi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.