|
Nu esti logat.
Va rog sa-mi raspundeti urgent -#1 2008-02-06 00:57:04
va rog sa-mi raspundeti urgent -buna, am 28 de ani, locuiesc in america si am , se pare, o problema grava.in noiembrie 2007 mi-au descoperit la un ultrasound fibrom uterin si chisturi pe ambele ovare ,cel de pe stangul era sub 1 cm , cel de pe dreptul de 5 cm .nu mi-au dat nici un tratament, am facut un mri, au zis sa stau linistita . am facut un alt ultrasound in ianuarie la inceput si se pare ca a crescut chistul la 7,4cm , m-au mai trimis la un alt mri ca sa vada cica de ce natura e-daca e endometrioma sau dermoid, si cu toata aparatura lor moderna din america, se pare ca nu se vede, mi-au scris doar e -mail ca trebuie sa fac operatie si sa-mi scoata ovarul.cand am intrebat de ce , nu se poate doar chistul au zis ca e deja prea mare si nu se mai poate salva. nu stiu ce sa mai fac, am uitat sa mentionez ca nu am copii.sunt disperata va rog sa-mi raspundeti... Offline #2 2008-02-06 03:09:58
Re: va rog sa-mi raspundeti urgent -nu stiu sa iti raspund la problema...dar iti va raspunde cu siguranta Dotoressa miine. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-02-06 03:11:02) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #3 2008-02-06 04:49:22
Re: va rog sa-mi raspundeti urgent -in phoenix , arizona.asigurarea e buna -cigna, dar nu stiu m-au lasat asa sa astept , au crezut ca e hemoragic si se resoarbe sau nu stiu , nu inteleg nici eu cum s-a ajuns aici.a fost prea tarziu cand l-au descoperit?m-am uitat si eu pe forumuri , si am citit despre diferite cazuri , dar ca au inlaturat chistul nu tot ovarul . Offline #4 2008-02-06 07:05:24
Re: va rog sa-mi raspundeti urgent -draga liana... e greu sa spunem daca ce ai tu e cum spun doctorii sau nu. cert este ca nu trebuie sa te sperii asa de rau. e o situatie delicata, stiu...nu stiu insa daca poti sa apelezi la o a doua parere acolo. eu sincer, asa as face. as mai cere pererea unui doctor. pe de alta parte, daca ovarul trebuie extirpat nu inseamna ca nu mai poti avea copii. inseamna ca mai ai un ovar pe care trebuie sa-l menti sanatos si functional. Offline #5 2008-02-06 07:29:56
Re: va rog sa-mi raspundeti urgent -
tot nu stiu sa iti raspund la subiect. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2008-02-06 07:32:02) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-06 10:27:58
Re: va rog sa-mi raspundeti urgent -liana...din cite stiu eu pe acolo medicii se feresc cit pot ei de mult de operatii nejustificate, mai ales cind au o implicatie serioasa...pentru ca institutia mall-praxisului functioneaza al naibii de bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-02-06 15:45:04
Re: va rog sa-mi raspundeti urgent -multumesc fetelor, m-ati mai incurajat un pic,in orice caz in ultima vreme tot probleme am avut . am facut infectii urinare repetate, asta de o vreme incoace, acuma nu stiu asta a dus la chisturi sau am facut asta din cauza chisturilor-in noiembrie am aflat despre aceste chisturi -iar infectiile le fac de un ancoace, dar nu mi-am putut imagina ca o sa duca la extirparea ovarului.tratament pt infectii tot cu medicamente din romania -norfloxacin , ciprofloxacin, tagremin-ca pana ajungi la un dr nu poti sa stai asa...se pare ca sunt foarte sensibila si trec din una in alta. Offline #8 2008-02-06 15:59:43
Re: va rog sa-mi raspundeti urgent -liana, infectiile urinare e posibil sa se repete din pricina ca nu sunt tratate corect...antibioticele astea luate dupa ureche, din tara...faci greseala. fa o programare, mergi fa sumar de urina si urocultura cu antibiograma, vezi la ce e ssensibil microbul si fa tratament tintit...altfel nu va fi bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|