homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Umflatura in zona inghinala

#1 2014-04-10 12:07:04

Camelly17
New member
Inregistrat: 2013-06-27

umflatura in zona inghinala

De vreo 2 saptamani am o umflatura pe linia chilotului, seamana mai mult cu un cos pe sub piele, e rosu si ma doare cand ating. Nu se pune problema de un BTS, sunt virgina si n-am lasat pe nimeni sa umble acolo jos. Ce poate fi?

#2 2014-04-10 12:20:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: umflatura in zona inghinala

Pai nu poate fi chiar un fir de par care creste sub piele ? Incearca sa dai cu ceva gen baneocin, crema de galbenele...

#3 2014-04-10 13:21:51

Camelly17
New member
Inregistrat: 2013-06-27

am mai patit asta cu firele de par crescute pe sub piele, dar nu se facea atat. nu pot sa spun ca e enorma umflatura, dar mi se pare cam mult pentru un simplu fir de par.
seamana cu asta, doar ca este un pic mai mare.
http://images.wisegeek.com/pimple-below-lip.jpg

#4 2014-04-10 14:04:42

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Camelly17 a scris:

am mai patit asta cu firele de par crescute pe sub piele, dar nu se facea atat. nu pot sa spun ca e enorma umflatura, dar mi se pare cam mult pentru un simplu fir de par.
seamana cu asta, doar ca este un pic mai mare.
http://images.wisegeek.com/pimple-below-lip.jpg

nidoflor crema e bun ... daca nu iti trece tb sa mergi la dermatolog

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#5 2014-04-10 23:18:46

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

mergi la medic. e posibil sa fie un micut furuncul de pilda, care iti poate crea mari probleme daca nu il tratezi la timp. medicul de familie sau un dermatolog.

sanatate!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.