|
Nu esti logat.
Umflatura in zona inghinala#1 2014-04-10 12:07:04
umflatura in zona inghinalaDe vreo 2 saptamani am o umflatura pe linia chilotului, seamana mai mult cu un cos pe sub piele, e rosu si ma doare cand ating. Nu se pune problema de un BTS, sunt virgina si n-am lasat pe nimeni sa umble acolo jos. Ce poate fi? Offline #2 2014-04-10 12:20:37
Re: umflatura in zona inghinalaPai nu poate fi chiar un fir de par care creste sub piele ? Incearca sa dai cu ceva gen baneocin, crema de galbenele... Offline #3 2014-04-10 13:21:51
Re: umflatura in zona inghinalaam mai patit asta cu firele de par crescute pe sub piele, dar nu se facea atat. nu pot sa spun ca e enorma umflatura, dar mi se pare cam mult pentru un simplu fir de par. Offline #4 2014-04-10 14:04:42
Re: umflatura in zona inghinala
nidoflor crema e bun ... daca nu iti trece tb sa mergi la dermatolog Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #5 2014-04-10 23:18:46
Re: umflatura in zona inghinalamergi la medic. e posibil sa fie un micut furuncul de pilda, care iti poate crea mari probleme daca nu il tratezi la timp. medicul de familie sau un dermatolog. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|