homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsa menstruatie si leucoree va rog

#1 2014-04-11 17:10:25

dianamariana
Membru
Inregistrat: 2014-04-11

lipsa menstruatie si leucoree va rog

Buna seara ...va rog frumos sa ma ajutati si pe mine ... am 2 probleme care ma framanta foarte mult

1. Ultima mea menstruatie a fost in 10-14 februarie (am mai avut o intarziere in decembrie) , am fost la doctor in 20 feb (stiam ca nu am cum sa am o sarcina deoarece nu am mai intretinut rel sexuale in ultimele lunii) si mi a zis ca am ovare polichistice si ca dupa ce imi vine menstruatia sa iau anticonceptionale sa imi regeleze ciclul (am facut si papancolau si totul e in regula). Problema e ca eu nu am mai avut menstruatie pana acum(adica din 14 feb)..si ca de 3 sapt am inceput sa am din nou rel sexuale, dar am avut mare grija.
luni in 07.04 am fost din nou la doctor  si mi a dat duphaston sa imi vina menstruatia.
   Cea de a 2 a problema si mai mare e ca ....de sapt trecuta am inceput sa am secretii abundente albicioase si f f urat mirositoare....mi a recoltat secretie si mi-a prescris tergynan si duphastonul(ptr mentruatie) si ptr partener nidoflor
Azi am inceput sa iau duphastonul 1 pastila dimi si 1 seara si sa imi introduc cate 1 ovul de tergynan in fiecare seara - treb timp de 10 zile...trebuie sa fac pauza sa mai intretin rel sexuale  ???
Intrebarea mea foarte mare : numai stiu cum mi a prescris exact sa le iau si m am incurcat: parca zicea ca e de preferat sa iau duphaston sa vina menstruatia si apoi tergynan ....e in regula ca le iau ambele in aceeasi perioada ???
Mi a venit si rezultatul la secretie  si scrie asa : Leucoree si la interpretare cocobacili..

Lamuriti ma va rog ce inseamna asta ?? De la ce am ?? Este posibil sa o fi luat o de la prietenul meu?? am tot cautat pe net dar nu m a lamurit deoc ...e raceala??  e infectie ,daca e infectie de la ce am facut  ???
Si cat depre prietenul meu ar o problema f mare : treb sa urmeze si el tratament ?? ...problema e ca foarte stanjenitor ptr mine (dupa ce ca ne am impacat de 3 sapt) sa ii zic ca treb sa faca tratament (adica sa se unga cu crema nidoflor) ....poate zice ca e din cauza mea(ca eu i am dat ...dar eu chiar nu am mai fost cu nimeni) ...sau ce ar trebui sa ii spun ?? Nu stiu cum sa pun problema...in plus am vazut ca el ia luat pastile de nolicin 400mg  de cateva zile dar nu am deschis subiectul (sa fi avut el ceva inainte ??? , sau s a mai culcat cu cineva intre timp si a luat el )??

ce ar trebui sa ii spun mai exact?? si cum ?? ce am eu ..in traducere libera   ??? si din ce cauza am facut si de ce trebuie sa se trateze si el ???

#2 2014-04-11 17:28:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: lipsa menstruatie si leucoree va rog

ca sa stii ce sunt exact acei cocobacili si daca se transmit sexual sau nu ar trebui sa faci si niste culturi (cu ocazia asta se face si antibiograma si vezi la ce sunt sensibili, ca sa primesti tratamentul potrivit), la examenul de secretie ti se spune doar denumirea generica

#3 2014-04-11 17:29:59

dianamariana
Membru

pai nu mi a spus ca ar trebui sa mai fac si altceva ....mi a prescris doar acel tratament

sa fac si spalaturi in timpul tratamentului ??? ....am tot citit pe net ca ar fi bun ceaiurile de coada soricelului urzica moarta ....sa ma spal inainte de introducerea ovulului ??
multumesc frumos de raspuns

Ultima oara a fost editat de dianamariana (2014-04-11 17:32:19)

#4 2014-04-11 17:32:30

heimdall
Diamond member

pai ti-a dat un tratament cu spectru larg, care trateaza mai multe infectii... multi medici procedeaza astfel
acum fa tratamentul asa si daca tot nu trece data viitoare cand mergi la medic cere si culturi
daca medicul nu ti-a zis nimic, nu e cazul sa faci spalaturi

Ultima oara a fost editat de heimdall (2014-04-11 17:32:51)

#5 2014-04-11 17:38:13

dianamariana
Membru

ok ...multumesc frumos ...si referitor la problema cu partenerul ???

Publicitate

loading...

#6 2014-04-11 17:40:03

heimdall
Diamond member

pai ii spui pur si simplu ca ai o infectie si ca sa nu v-o pasati de la unul la altul sa faca si el tratament... desi daca nu are simptome nu stiu cat sens are, fiind doar local

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.