|
Nu esti logat.
Menstruatie prea devreme#1 2014-04-21 13:23:40
Menstruatie prea devremeBuna! Mi-a intarziat menstruatia 3 luni si un pic, asa ca am fost la doctor sa vad ce e in neregula, deoarece nu eram insarcinata. In urma consultului, doctorul a ajuns la concluzia ca e o carenta de progesteron, si mi-a spus sa urmez tratamentul cu Duphaston 3xzi, timp de 5 zile. In rest nicio problema. In martie pe 21 am inceput tratamentul, pe data de 31 mi-a venit menstruatia care s-a comportat normal. Dar azi, mi-a venit din nou menstruatia... la 22 zile. Mie inainte imi venea la 49-50 de zile. Si initial m-am bucurat ca a venit, si nu a mai intarziat, dar nu e cam devreme? Si ma ingrijoreaza un pic, ca e destul de multa pentru prima zi, dimineata a inceput ca orice menstruatie, iar acum curge sange cam rosu si un pic lichid. Nu foarte mult cantitativ, dar la mine in prima zi nu prea curgea... E tratamentul cu Duphaston de vina pentru aceste schimbari? Vreau si eu o mana de ajutor, sunt plecata din tara si aici unde sunt cam greu cu doctorii ginecologi . Multumesc mult Offline #2 2014-04-21 13:28:51
Re: Menstruatie prea devremeprobabil ca are o contributie si duphaston-ul, el nu "regleaza" nimic decat atunci cand il iei, provoaca o sangerare de privatie dupa ce ai oprit tratamentul, dar cam atat... adica nu faci tratament o luna si apoi ai menstruatia ceas Offline #3 2014-04-21 13:37:33
Re: Menstruatie prea devremeMultumesc mult pentru raspuns! Doctorul mi-a spus ca dupa tratamentul cu Duphaston ar trebui sa revina totul la normal, mi-a spus ca n-ar trebui sa mai am probleme. Dar acum nu stiu ce sa fac... Sa astept sa se termina menstruatia, si sa merg la doctor pentru eventuale analize, dupa? Ca a picat tocmai acum, nu am cum sa-l sun in perioada asta... Apropo, Hristos a inviat ! Offline #4 2014-04-21 13:42:16
Re: Menstruatie prea devremeda, probabil ca la urmatorul ciclu o sa faci analizele, fiindca primele trebuie facute in ziua 3 Offline #5 2014-04-21 13:52:24
Re: Menstruatie prea devremeOk... Si inca ceva daca nu sunt insistenta, sunt scumpe tare la noi? Ca acuma sunt plecata, dar intentionez analizele sa le fac acasa... E asa aiurea, ca as vrea si un bebe in perioada urmatoare, si stiu ca dereglarile astea sunt teribile pentru viitoarele mamici . Mie mi se trage de la anticonceptionale in mare parte... Am renuntat la ele de anul trecut tocmai sa am timp sa-mi reglez menstruatia pana ne vom permite sa crestem un bebe Offline Publicitateloading...
#6 2014-04-21 13:56:44
Re: Menstruatie prea devremepai depide ce anume iti da sa faci (probabil estradiol, progesteron, prolactina, FSH, LH, testosteron...) te poti uita pe site-ul synevo ca sa vezi un pret orientativ Offline #7 2014-04-21 14:00:23
Re: Menstruatie prea devremeBine. Multumesc mult pentru raspunsuri! Multa sanatate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|