|
Nu esti logat.
Labia exterioara inflamata#1 2014-04-26 09:38:37
Labia exterioara inflamataBuna ziua! Acum 2 zile am observat o mica umflatura, ca un cos, pe labia exterioara langa clitoris. Ma deranja putin cand ma asezam, dar nu mi s-a parut nimic grav. In dimineata asta am observat ca umflatura s-a marit si pielea s-a inrosit. La atingere este tare, ca un nodul, si foarte dureroasa, in special cand stau in sezut sau intinsa (si simt un usor disconfort constant, la contactul cu lenjeria intima). Poate fi bartholinita? Sau ceva mai grav? Offline #2 2014-04-26 11:31:12
Re: Labia exterioara inflamataceva asemanator am avut si eu ... am mers la urgente la filantropia deoarece m-am speriat tare cand am vazut buboiul ... doctora m-a controlat si mi-a zis ca nu isi da seama ce ar putea fi (ea zicea ca probabil e un cos cum este pe fata) si ca sa merg la dermatologie ... dar pana sa vina programarea la dermato, deja trecuse mi-e cam in 5-6 zile mi-a trecut atunci ... am dat doar cu apa AVENE de la farmacie Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2014-04-26 11:31:59) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|