|
Nu esti logat.
Produse naturale plafar#1 2014-04-27 18:12:12
produse naturale plafarfetelor ati folosit produse naturale de la plafar? au efect? am vazut k sunt diferite suplimente alimentare gen vitamine naturale, calciu, etc sau alte produse pt diverse afectiuni...ce parere aveti despre ele din experienta proprie? ajuta la ceva sau sunt bani aruncati? Offline #2 2014-04-27 20:13:13
Re: produse naturale plafarDepinde ce produse, ca nu pot fi toate produsele dintr-un plafat neaparat bune sau neaparat proaste. Daca te referi la suplimente nutritive sub forma de pastile, astea isi cam fac treaba indiferent de unde le-ai cumpara. Important e sa nu le iei dupa ureche si sa iei numai daca ai nevoie. Offline #3 2014-04-28 00:45:36
Re: produse naturale plafarEu folosesc produse de la plafar, de la produse de ingrijire personala pana la pastile ,vitamine etc... eu sunt multumita de efectele lor... bine o fi cum spune si heart ca imi induc eu ideea ca merg dar in concluzie eu sunt PRO produselor de la plafar Ultima oara a fost editat de Ramoona (2014-04-28 00:46:03) TOGETHER is my favorite place to be. Offline #4 2014-04-28 15:09:57
Re: produse naturale plafartot vitamine si calciu vreau sa iau si eu, o cura de 2-3 luni...sper sa ajute ..si ma tenteaza si aspirina organica Ultima oara a fost editat de clau (2014-04-28 15:10:36) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|