|
Nu esti logat.
Despre celulita#1 2008-09-28 15:22:08
despre celulitabuna fetelor demult n-am amai fost pe aici ...vreau sa stiu stiti careva dintre voi stie ceva impachetari care le poti face singura acasa ? de ex. cu cafea, contra celulitei...de cand am inceput sa iau ac simt asa..niste dureri sub piele si cred ca e celu. si vreau sa fac si eu ceva impachetari simple acasa ...situatia financiara nu-mi permite..bine fac si sport dar as vrea de la daca stiti cele care practica acasa sa.mi dati si mie un ex Offline #2 2008-09-28 15:41:39
Re: despre celulitalalky.... mai sunt topicuri pe tema asta "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #3 2008-09-28 15:41:43
Re: despre celulitamai sunt subiecte asemanatoare asa ca te rog posteaza acolo si il voi sterge eu pe acesta happy with him...inlove with him... Offline #4 2009-01-30 20:46:03
Re: despre celulitaam auzit de alge marine (se gaseste la plafar) "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #5 2014-05-09 02:31:50
Re: despre celulitaCand va dati cu o crema anticelulitica, cum faceti sa nu ajunga in zona inghinala unde ustura? Plus ca si chilotul se freaca de coapsele unse; poate un chilot tanga m-ar sabota mai putin. In orice caz, crema aia ar trebui sa intre in piele destul de repede, nu?! Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-05-09 03:08:28) Offline Publicitateloading...
#6 2014-05-09 09:56:28
Re: despre celulitanu vreau sa mananc ce nu trebuie, dar stiu ca poti sa te stergi. eu cand mergeam la masaj ma umplea cu ulei cu ardei iute (groaznic, te arde peste tot ), iar cand era vorba sa plec, ma stergeam ca nu puteam sa imi iau hainele pe mine Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #7 2014-05-09 10:54:26
Re: despre celulitamie nu mi s-a intamplat sa-mi ajunga prin alte parti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|