homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex neprotejat

#1 2014-05-26 21:17:04

vicky_amin89
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2012-06-13

sex neprotejat

buna!
cred ca s-a vorbit mult de tema acesta dar  totusi intreb .luna trecuta pe 22 mi-a venit menstra iar in a 5-a zi am facut sex neprotejat pe ciclu, sansele sunt foarte mici sa raman gravida?mi-a intarziat menstra 5 zile sa fac un test de salcina? grater  grater

Ultima oara a fost editat de vicky_amin89 (2014-05-26 21:45:55)

´´Nu lasa pe maine ce poti face azi´´ music produce
´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨
goodluck

#2 2014-05-26 23:08:01

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: sex neprotejat

ai cicluri regulate? cat dureaza ciclurile tale?

#3 2014-05-26 23:13:18

vicky_amin89
New member

ciclurile nu sunt mereu regulate adica vin la intervale de 2-3 zile dupa si nu stiu ce sa fac ca trebuia sa vina pe 22. 5 zile tine  iar toata durata ciclului este undeva intre 30-34 de zile.stiu ca sexul pe ciclu este protejat de la sine ca nu are cum sa se fecundeze un ovul in timp
...sper ca m-am facut inteleasa.multumesc mult si astept raspuns

´´Sa poti sa crezi...Cand unii te insala...Sa te ridici...Cand altii te doboara...Sa poti pastra...Cand altii vor sa te alunge...Sa razi chiar daca sufletul iti plange...Si cald ramai….Chiar daca afara ninge….Aceasta-i arta DE A INVINGE!¨
goodluck

#4 2014-05-27 09:27:20

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca ai ciclurile de macar 30 zile, teoretic nu erai in perioada fertila.
poti face un test de sarcina, ar trebui sa fie relevant rezultatul.

#5 2014-05-28 01:11:05

vicky_amin89
New member

buna seara!am facut un test de saRcina si este negativ DUPA 5 zile de intarziere a ciclului ..., sa mai astept inca  o saptamana si sa fac alt test de sarcina sau ce sa fac DOCTOREASSA?astept parerii .multumesc. sunt cu nervi si stresul intinsi la maxim.
marturisesc ca singura data a fost sex neprotejat pe ciclu cu ejaculare iar inainte sau dupa a fost intrerupt.   skitarg produce skitarg

goodluck

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.