|
Nu esti logat.
Ajutor#1 2008-02-06 22:12:42
AjutorMai fetelor chiar nu mai stiu ce sa mai fac V-am povestit de accidentul prietenului meu, si asa cum era de asteptat tia in care s-a bagat ii cere bani. Si el nu are Bun..pana acum a platit tatal lui totul, au luat bani din banca si tot platesc asa pe rand. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #2 2008-02-06 22:19:00
Re: Ajutorofffffff,patima jocului de noroc nu aduce nimik bun.important e k este constient si tocmai de aceea ti-a cerut ajutorul.el nu joaca de placere ci pentru k vrea sa-si rezolve problema.poti sa-l ajuti fiind alaturi de el,fa tot posibilul sa-l faci sa renunte la cazinouri.baga-i mintile in cap,spune-i k asta i va aduce doar probleme Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2008-02-06 22:19:01Re: AjutorMai in afara de faptul k poti sa ii spui ca nu este bine k poate ajunge rau nu stiu... Offline #4 2008-02-06 22:21:10
Re: Ajutorcam imatur #5 2008-02-06 22:22:24
Re: Ajutor
Te contrazic un pic rrammonna..Ei chiar joaca de placere.Este daca vrei,un fel de "boala".Iar primul pas el deja la facut:a recunoscut ca are aceasta problema,si a cautat ajutor la tine. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-06 22:41:34
Re: Ajutorof ...complicat ... si mare drog jocurile astea .... numa daca stai sa ii explici ce si cum ... nu prea vad cum ai putea it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #7 2008-02-06 22:42:06
Re: Ajutornu stiu daca a inceput de placere sau de nevoie, ceert este ca acum nu mai vrea. Deaia mi-a si spus, sa-l ajut sa nu se mai duca. mi-a zis ca nu vrea sa ajunga ca aia de la televizor sa se sinucida si sa scrie pe bilet ca a facuto din cauza cazinoului (ca e la moda acum). Mi-a zis ca vrea sa fiu mandur de el, ca vrea sa fie un tata bun pt copii nostri. Noi ne-am planuti ca de la toamna sa ne mutam impreuna. i-am zis ca daca ma iubeste si daca intadevar vrea sa ne vie bine impreuna sa renunte la ele. Si sa se gandeasca la planurile noastre de fiecare data cand il tenteaza sa intre intr-un cazino. Mi-a zis ca numa el il pot ajuta, ca numa pe mine ma mai are si eu is fericirea lui. da daca nu o sa ma descurc si nu o sa-i fiu de nici un ajutor? L-am intrebat ca ce-i in capu lui, vrea sa vanda tot din caza dupa ce o sa ne mutam impreuna ca sa joace la cazino? Si mi-a zis ca nu vrea asta, si tocmai deaia mi-a cerut ajutor. Nu stiu daca ma intelegeti..eu chiar vreau sa-l ajut si el chiar vrea sa se lase ca a vazut a nu-i aduce nimic bun.. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #8 2008-02-06 22:51:55
ma refeream k prietenul ei a inceput sa joace pentru k avea nevoie de bani,nu din placere Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #9 2008-02-07 07:13:43
Re: Ajutoromu trebu inteles si ajutat.....ori vrea sa scape de nacazuri.....ori vrea sa fie mare si tare si sa faca bani d'am..batzu....., daca aveti incredere unu in altul si va stiti planurile....ar trebu sa se lase de astea si sa isi indeplineasca promisiunile facute intre voi.....sa joace la loto poate e mai norocos sau la pariloto stanley si tot asa......acolo mai incerc si eu da maxim 100 k dupa aia imi pare rau k frec banii si nu castig Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #10 2008-02-07 07:58:22
subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-02-07 13:14:28
Re: AjutorNu-i genu pe care sa-l intereseze banii, asa ca nu vrea sa se dea mare si tare ca vai doamne cati bani are el. rea doar sa iasa din probleme. Si ma bucur ca si-a dat seama singur ca asa nu poate si mi-a cerut ajutor. cred ca asta cu jocurile de noroc e ca un drog..si eu o sa fac tot ce pot sa-l ajut 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #12 2008-02-07 13:34:43
Re: Ajutoreu stiu o casnicie destramata din cauza asta...e nasol sa te lasi. de exemplu...eu sunt dependenta de un joc pe calculator... stiu cum e. Offline #13 2008-02-07 14:53:49
Re: Ajutorsi eu is dependenta de forum si de un joc pe calculator, da nu pierd nimic daca stau toata zia pe calc. Insa el pierde banii la jocurile lui si asta e problema 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #14 2008-02-07 14:54:37
Re: Ajutorda...incearca sa iesiti undeva...nu stiu...sa stai mai mult cu el...sa mai uite de ele Offline #15 2008-02-07 15:45:50
Re: Ajutorsi prietenul meu a facut prostia asta de cateva ori si a pierdut cateva milioane mai tin minte ca o data trebuia sa ne intalnim si el a intarziat vreo 2 ore pt ca juca la ruleta si a pierdut banii si a trebuit sa mearga sa faca rost sa-si plateasca datoria pt ca imprumutase si m-a facut sa-l astept cand el umbla hai- hui si facea magarii!! doamne ce m-a enervat...i-am zis ca daca mai face chestii dinastea eu nu mai am ce discuta cu el, adica ma face pe mine sa astept in frig in timp ce el pierdea banii??? si era si minor Offline #16 2008-02-07 15:51:56
Re: Ajutoroana s0a dat si el seama ca nu-si poate rezolva problemele asa, si vrea sa se lase, da mi-a zis ca nu poate. Cum are un ban in mana cum merge cu el la cazino. Deaia mi-a cerut mie sa-l ajut sa se lase, insa nici eu nu stiu cum 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #17 2008-02-07 15:57:37
Re: Ajutor:-? hmm... pai sa nu-si mai tina bani la el... ca sa nu-l mai tenteze nik Offline #18 2008-02-07 15:58:50
Re: Ajutorms pentru sfaturi fetelor vad eu cum evolueaza lucrurile si o sa va mai povestesc 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|