|
Nu esti logat.
Logest...#1 2008-02-02 17:56:00
Logest...Buna fetelor! am si eu o intrebare Folosesc Logest de aproape 1 an si in urma cu cam 6 zile am uitat sa iau o pastila la ora care trebuie..adica in loc de 23.00 pe la 12:30 a doua zi. Ieri, cand trebuia sa iau ultima pastila am facut love cu prietenul meu..bineinteles...neprotejat:D. Am facut o mare greseala sau nu ? Pe mine m-a cam speriat prospectul care nu l-am citit chiar atunci spune ca nu mai sunt deloc protejata etc...e pe bune asta ? Offline #2 2008-02-02 18:56:47Re: Logest...Da..daca nu depasai 12 ore ar fi fost in regula..ar fi trebuit protectie suplimentara timp de 7 zile (adica 7 pilule inghitite) poate o sa fie ok..succes Offline #3 2008-02-07 17:00:45
Re: Logest...Iau logest de 3 luni si in a 3 ia luna mia venit mai repede ciclul dar eu am continuat sa iau dupa ce leam terminat mia venit iara mai exact dupa 4 zile adica de doua ori in aceeasi luna si nu mi so mai intamplat asa ceva niciodata.Ce ar trebui sa fac sau ii ceva normal? As vrea un raspuns cat mai rapid daca se poate multumesc Offline #4 2008-02-07 17:03:32
Re: Logest...sa mergi la medicul care ti le-a recomnadat mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|