|
Nu esti logat.
Posibil diabet ?#1 2014-05-31 17:06:55
Posibil diabet ?Va rog mult sa ma lamuriti cu privire la o chestiune sau cel putin sa va dati cu parerea.Tin sa mentionez ca am 17 ani, inaltime 1,64 si 52 kg iar de 2 saptamani m-am incapatanat sa slabesc insa metoda pe care am folosit-o nu cred ca a fost una intocmai potrivita in sensul ca m-am decis sa renunt la manacare aproape de tot si sa fac mult sport. Inafara faptului ca era de-a dreptul flamanda nu am avut probme, asta pana acum doua zile cand mi-a venit de dimineata sa vomit dar nu aveam ce sa vomit pentru ca nu prea mancasem cu o zi inainte si nici in acea dimineata , asa ca am mers la spital unde mi-am facut analize si mai apoi niste perfuzii. Chiar daca mi-a fost mai bine dupa, glicemia mi-a iesit 163. Am ramas socata pentru ca nu am mancat dulciuri chiar de mult iar doctorii au spus ca e pe baza de stres. Intr-adevar, in astea cateva saptamani am plans mult pentru ca nu mai puteam pierde din greutate si aproape ca am fost in depresie. Credeti ca e posibil sa fie o alarma falsa iar nivelul ridicat al glicemiei sa fie doar temporar fiind provocat de stres si de raceala pe care o am. Va rog sa ma ajutati ca sunt disperata! Multumesc mult ! Offline #2 2014-05-31 17:52:06
Re: Posibil diabet ?intradevar, valoare este destul de mare pentru varsta ta si in aceste conditii. acum, daca ti s-au administrat perfuzii (glucoza) si abia apoi ti s-a recoltat sange pentru analize, este oarecum justificata valoarea. plus ca glicemia se poate ridica foarte usor in conditii de stres..extrem as putea spune. poate fi doar o intamplare sau nu. monitorizeaza glicemia un timp, sa te asiguri ca totul e in regula, nimeni nu-ti poate spune cu siguranta ce se intampla cu tine. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2014-06-01 18:34:38
Re: Posibil diabet ?Multumesc mult! Insa in conditiile in care am si leucocitele mai mari, adica 12000-15000 poate fi vorba de o leucemie? Pentru ca in corp nu mi sa gasit nicio infectie. Offline #4 2014-06-02 01:23:15
Re: Posibil diabet ?Mie mi-a dat sa fac si analiza de insulina, pe langa glicemie. Chiar daca am avut o valoare aproape de maxim la glicemie, a zis ca insulina a iesit buna deci e ok. Costa 40 de lei o analiza a hormonului insulina. Ultima oara a fost editat de jeannie (2014-06-02 02:54:12) Offline #5 2014-06-08 21:08:42
Re: Posibil diabet ?Glicemia aceea mare e putin probabil ca inseamna diabet. Mai cu seama ca zici ca nu ai pierdut in greutate cit ai vrut. Diabetul te face sa pierzi in greutate. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2014-06-09 00:58:17
Re: Posibil diabet ?posibil un pre-diabet...dar poate nu...fa-ti hemoglobina glucozilata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|