homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu nevoie de sfaturi...pareri...-2

#20 2008-02-07 00:43:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: am si eu nevoie de sfaturi...pareri...

alexia...am un prieten care a fost in anglia la cules de fructe...tot asa prin faculta...acuma nu stiu daca e vb de aceeasi chestie,firma, ce o fi...trebuia sa stea 6 luni dar dupa 2 a fost acasa pt ca nu i platea...ii muncea...si multe alte kkturi...

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-02-07 00:59:28

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

offf....  sper sa iasa bine alexia.. pentru aman2... Doamne ajuta! smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#22 2008-02-07 01:00:58

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

alexia a scris:

Anka, Agronomie este universitatea big_smile Noi suntem la facultatea de biotehnologii... si bioterra are cam aceleasi facultati, doar ca e particulara...

stiam eu intr'un colt uitat al mintii ca zic o prostie big_smile
Pai ce sa iti zic mai.... lasa'l sa aleaga singur...depinde de la treaba la treaba...uite fratele meu nu a avut probleme cu banii c um zicea cristina...oricum...tre sa se pregateasca sufleteste ca o sa indure multe pt simplul fapt ca e roman....
CRBL parca plecase...nu ati vb cu el, cum e cum ii merge?

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#23 2008-02-07 01:23:55

persifona
Vizitator

Alexia, prietenul cele mai bune prietene de-ale mele a fost plecat anul trecut, din mai pana in noiembrie (tot la Agronomie student). Ei i-a fost greu la inceput dar apoi s-a acomodat, iar el a castigat bani frumosi acolo pentru ca a incercat sa faca mai multe chestii daca tot s-a dus.. atat ca i-a spart pe prostii, singurul lucru notabil pe care si l-a cumparat a fost un laptop.
Acum ar mai vrea iar sa plece dar nu-l mai lasa ea, ca ii e sa nu faca la fel iar.. sa stea departe de ea juma de an si sa cheltuie banii pe fleacuri.

#24 2008-02-07 01:35:30

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

alexia a scris:

Pai... iubitul meu se gandeste sa plece la munca in Anglia. De la noi de la facultate se fac plecari in Anglia.. pe 3 sau 6 luni. La cules de diferite fructe...
Acum... el ma intreaba pe mine ce parere am... din punct de vedere amical si ca iubita.

Bineintele ca eu nu vreau sa plece... e normal sa nu-mi doresc sa plece de langa mine, dar in acelasi timp nu as vrea sa-i influentez decizia, sa nu cumva sa nu plece ca nu vreau eu si apoi sa aiba resentimente si sa pic eu aiurea... sau nush.. vreau sa-o las libertatea de a alege ce vrea el. Mi-a zis ca daca ii spun ca nu suport sa stau fara el, nu mai pleaca neutral Pai nu stiu daca suport... n-am fost pusa in situatia asta.. banuiesc ca mi-ar fi greu, dar l-as astepta pt ca il iubesc si chiar e ceva calumea intre noil. I-am zis lucrurile astea...

Fac bine? sad

Te gandesti ca poate el si-ar dori sa auda ca tu nu poti sa stai fara el? tongue Era o faza d-asta in Cruel intentions 3.. O tipa era fericita k iubitul ei a lasat-o pe ea sa aleaga daca sa plece sau nu la facultate in State, dar intr-un fel era dezamagita ca nu o iubeste atat de tare incat sa nu reziste fara ea smile

Dar u dc nu pleci cu el daca ai si tu ocazia? big_smile

Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-02-07 01:39:27)

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

Publicitate

loading...

#25 2008-02-07 09:31:31

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

si eu zic sa il incurajezi pentru ca nimic nu aveti de pierdut. si nici nu e asa de mult timp. si al meu pleaca in martie o luna in portugalia si iunie-iulie in austria cu scoala, si il incurajez sa mearga ca tot noua o sa ne fie bine pe urma. cred ca asta ar trebui sa faci. sau poti sa mergi si tu daca s-a ivit ocazia

Cu zambetul pe buze...

#26 2008-02-07 09:59:52

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

alexia eu am niste prieteni...cuplu...si el a fost plecat pe vas....cu totu' cam 2 ani...pleca 8 luni...venea inapoi 2...ei i-a fost foarte greu...dar a trecut peste asta...si acum sunt impreuna, el n-a mai plecat si sunt foarte bine...e vorba de tine...incearca sa te gandesti bine daca ai motive cu adevarat sa nu il sustii in treaba asta...daca simti ca e prea mult pentru tine atunci eu zic sa discuti cu el sa-i spui asta...

baby Dragos hjarta rugaciune

#27 2008-02-07 10:50:29

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

3 luni o sa treaca rpd ... nu ii cheair asa de mult .... plus ca daca e ceva asa klumea intre voi o sa vedeti ca ce aveti o sa se solideze mai tare cu chestia asta

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#28 2008-02-07 11:08:59

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Va fi greu intr-adevar. Dar, cum au spus si fetele, lasa-l sa stie cat de greu iti va fi fara el, dar da-i libertatea de a decide singur. E cel mai corect asa. Si, la o adica, nu va avea ce sa iti reproseze.

Fericita mamica de Aida Maria!

#29 2008-02-07 13:29:10

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Alexia sunt sigura ca os a fie bine... ai sa vezi

#30 2008-02-07 16:09:08

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Desi poate o sa te mire si eu zic la fel ca si fetele...lasa-l sa plece... 3-6 luni e la limita suportabilului si din pctul meu de vdr... Si eu am vbit cu orza,dak s-ar pune problema sa plec cu bursa in China,ce ar zike? Si a zis k n-o sa ma lase sa nu plec,k rezistam 6 luni si ar fi o ocazie care nu trebuie pierduta...
Voua stiu k va merge bine si nu cred k el e genul sa-ti faca vreo faza nasoala kt e plecat acolo.. O sa-ti fie ingrozitor primele saptamni dar ai incredere in tine si in relatia voastra... O sa continui terapie de iesit cu gagicile,o sa inveti (desi asta faci oricum) si timpul o sa treaca,k doar intotdeauna o face....
  Oricum,decizia e a lui si indiferent ce ar zike eu cred k merita sa-l sustii

Poor is the man whose pleasure depends on another

#31 2008-02-07 20:49:50

alexia
Addicted member
Inregistrat: 2006-01-14

wow, cate mesaje smile Multumesc pt sfaturi si pareri puss
Vad ca parerea unanima este sa-l las pe el sa aleaga smile Ceea ce oricum faceam, dar vroiam sa fiu sigura ca fac bine big_smile
Si oricum stie ca imi va fii greu fara el... i-am zis.. dar daca trebe, trebe  smile Si el nu e genul care sa sparga banii aiurea.. e un tip destul de calculat smile hjarta

Va puuuup!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.