homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Logest+amoxicilina

#1 2007-09-13 19:44:46

zayyra
Membru
Inregistrat: 2007-01-13

logest+amoxicilina

am o masea umflata si trebuie sa administrez amoxicilina forte 7 zile,in acest timp iau anticonceptionale logest..problema este ca folia de logest mi se termina in a 5-a zi de tratament cu amoxicilina si incep cele 7 zile de pauza ale anticonceptionalului din care 2 zile voi continua sa iau antibioticu....cand ar trebui sa incep urmatoare folie de logest...dupa 7 zile normal sau imediat ce termina folia fara pauza?.am citit prospectul dar sunt un pic confuza

#2 2007-09-13 19:53:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: logest+amoxicilina

ce mai bine ar fi sa faci pauza normal si de cand incepi tratamentul pana dupa a 7 pastila din folia urmatoare sa te protejezi suplimentar...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-09-13 21:32:40

zayyra
Membru
Inregistrat: 2007-01-13

off...in prospectul logestului scrie cam asa   "Daca luati sau urmeaza sa începeti sa luati cu unul din aceste medicamente puteti folosi în continuare Logest, dar aveti nevoie suplimentar si de alta metoda contraceptiva în timpul tratamentului respectiv si sapte zile de la oprirea acestuia. Cititi cu atentie sectiunea "Precautii contraceptive suplimentare". Daca în aceste 7 zile se termina drajeurile de pe o folie, urmatoarea folie se va începe fara pauza"..

#4 2008-02-08 00:26:01

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

AMOXICILINA interactioneaza cu LOGESTUL? Intreb pentru ca m-am tot uitat pe prospect si scrie asa: "Medicamentele care pot reduce actiunea produsului Logest sunt unele de exemplu ampicilina si rifampicina, griseofulvina, fenilbutazona (antireumatic), fenitoina, fenobarbitalul si alte medicamente care se utilizeaza la pacientele cu epilepsie si carbamazepina (care se poate utiliza ?n tratamentul epilepsiei sau altor afectiuni)" Face AMOXICILINA parte din vreuna din categoriile alea de medicamente....Doctoressa..te rog mult...daca stii lamureste-ma si pe mine sigur butter

Today, everything's OK!smile

#5 2008-02-08 00:27:55

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

da.ai nevoie de protectie pe per tratamentului plus pana inghiti ink 7 pastilute

Publicitate

loading...

#6 2008-02-08 00:30:08

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Oki...credeam totusi k nu interactioneaza...ca nu e unul dintre "acelea"....sad...

Today, everything's OK!smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.