homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!

#1 2008-01-31 15:23:06

izabela17
Membru
Inregistrat: 2008-01-31

va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!

sunt noua pe acest forum si am si eu o intrebare,sunt disperata..acum doua luni am avut un contact sexul in care din nefericire s-a rupt prezervativul...imediat dupa incident am luat prima pastila postinor,la 12 ore pe a 2-a ...s-a instalat sangerarea dupa aproximativ 7 zile.luna urmatoare ,adica acum o luna mi-a venit menstruatia cu  4 zile intarziere,fiind o menstruatie normala.Iar luna aceasta sunt deja in a 5-a zi de intarziere,si sunt foarte ingrijorata,semnele unei menstruatiile am: ma dor samii si sunt unflati..ma doare spatele si burta.mentionez ca in tot acesttimp am practicat coitul intrerupt(fara nici o ejaculare in interior) si ca inainte cu doua luni de a lua postinor,am mai luat odata(fiind constienta ca nu trebuie administrat decat la 6 luni).Acum sunt foarte nelinistita...poate fi o sarcina???simtomele unei sarcini nu le am...nu stiu...Va rog din suflet sa ma ajutati...grater

#2 2008-01-31 15:26:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: va rog ajutati-ma...sunt foarte ingrijorata!!!!!

ba taman ca ai simptomele unei sarcini(direri de sini si de burta, absenta menstrei)....
in plus ai folosit coitul intrerupt, metoda de protectie despre care se stie ca are eficienta scazuta...asadar, ai dreptate sa fii ingrijorata. Insa nu pentru evenimentul de acum 2 luni ci din cauza contactelor sexuale protejate cu coit intrerupt din acest ciclu....asadar, eu zic sa faci un test de sarcina penste vreo 2-3 zile daca tot nu apare menstruatia

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-01-31 15:39:13

izabela17
Membru

da dar contactele sexuale nu au avut loc in perioada fertila...sunt foarte speriata...am sa merg la farmacie sa iau  un test de sarcina...aa si durerea sanilor a inceput cu exact o saptamana inaintea menstruatiei...cum imi aparea de obicei...

#4 2008-01-31 15:42:48

Al Pacino
Administrator

Izabela, imi spui ghicitori, sau ce?
nu ai mentionat nimic despre prezenta sau absenta contactelor sexuale in perioada fertila...in perioada infertila nu exista risc de sarcina(indiferent ca folosesti sau nu metode de protectie)....
daca stii ca nu ai nici un motiv sa consideri ca ai putea fii insarcinata nu inteleg de ce esti speriata....
oricum ar fi, tot testul de sarcina te poate linisti

#5 2008-01-31 15:43:14

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Chiar daca contactele nu au avut loc in perioada fertila iar el nu a ejaculat sa stii ca si lichidul seminal contine spermatozoizi,care acela nu poate fi controlat.Cum a spus si dna doctor fa un test de sarcina peste 2 3 zile daca nu iti vine.multa bafta

Publicitate

loading...

#6 2008-01-31 15:45:18

izabela17
Membru

m-ati mai linistit putin...oricum multumesc pentru raspuns...m,aine voi face un test de sarcina...si voi reveni...ce ma sfatuiti sa folosesc si ce pret au acestea ?

#7 2008-01-31 15:48:38

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Sure Check am auzit k e eficient,dar poti sa intrebi si in farmacie..succes

#8 2008-01-31 15:50:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Clear blue e foarte bun, in jur de 20-22 de lei

#9 2008-01-31 16:05:36

izabela17
Membru

ok...multumesc...

#10 2008-02-07 22:43:40

dolcebaby
New member
Inregistrat: 2008-02-07

poi...am avut ciclu pe 28 ian si s-a terminat pe 1 feb.urmatoarea menstruatie trebuie sa-mi vina pe 24-25 feb.ciclul meu este regulat poate doar sa vina cu o zi mai devreme.atat.am avut un contac sexual pe 4 feb si pe 7.nu si-a dat drumu in min.dar e o perioada fertila?sunt riscuri?

#11 2008-02-07 23:24:27

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

dolcebaby a scris:

poi...am avut ciclu pe 28 ian si s-a terminat pe 1 feb.urmatoarea menstruatie trebuie sa-mi vina pe 24-25 feb.ciclul meu este regulat poate doar sa vina cu o zi mai devreme.atat.am avut un contac sexual pe 4 feb si pe 7.nu si-a dat drumu in min.dar e o perioada fertila?sunt riscuri?

eu nu iti raspund la intrebare ca gasesti aici o gramada de informatii despre perioada fertila si riscuri, ar trebui sa le citesti. insa iti dau un sfat, acela de a folosi anticonceptionale. scapi de stres si de intrebari de genu asta

Cu zambetul pe buze...

#12 2008-02-08 00:07:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dolcebaby a scris:

care a fost cel mai lung si cel mai scurt ciclu menstrual din ultimele 4-6 luni?

happy with him...inlove with him...puss

#13 2008-02-08 13:18:16

Al Pacino
Administrator

crys_ty_na....a zis fata(cu alte cuvinte, dar a zis)...29-30 zile...regulat
dolcebaby...nu erai in perioada fertila, nu sunt riscuri

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.