|
Nu esti logat.
Excesul de ceai verde si lamaie#1 2008-02-08 22:29:49
Excesul de ceai verde si lamaieBeau 3-4 cani (cateodata si 6) de ceai verde pe zi in care pun si zeama de lamaie (deci vreo 2-3 lamai/zi). Mi se pare cam mult, parca mi-a creat dependenta I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #2 2008-02-08 22:30:08
Re: Excesul de ceai verde si lamaieMai poti sa dormi de la atata ceai verde? #3 2008-02-08 22:30:45
Re: Excesul de ceai verde si lamaienu.dar de ce nu incerci sa le combini su cu alte ceaiuri? Offline #4 2008-02-08 22:39:57
Re: Excesul de ceai verde si lamaieMai beau si ceai de fructe de padure. Toata nebunia asta cu ceaiul a inceput acum 1 luna de zile cand am realizat ca beu f putine lichide. Cu sucurile nu ma omor, apa plata beau destul de putin, 1 cafea/zi si cam atat. Mi-am spus ca solutia e in ceai. Imi place si e mai sanatos decat sucurile din comert. Dar imi fac probleme pt ca beau cam mult ceai verde (am auzit numai cuvinte de lauda despre el). Stiam ca ceaiul negru poate crea pb cu somnul. Va rog sa imi spuneti daca are efecte negative, daca stiti sau ati auzit ceva in acest sens. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #5 2008-02-08 22:54:23
Re: Excesul de ceai verde si lamaiesi eu stiu ca e ff benefic ceaiul verde. contine antioxidanti, e bun in prevenirea cancerului (nu stiu exact care..) etc. Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-08 22:59:46
Re: Excesul de ceai verde si lamaiesunt in totalitate de acord cu ivy. Nu e rau sa bei ceaiuri insa ar fi bine sa mai schimbi din cand in cand deci sa iei si ceaiuri de fructe sau alte plante, menta, musetel, tei si asa mai departe. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #7 2008-02-08 23:30:14
Re: Excesul de ceai verde si lamaiepe mine ceaiul verde ma scoate la baie ( ceea ce e bine ca sha sha mi-e cam "greu" ) dar daca as bea 3-4 cani pe zi + lamaie cred ca m-as deshidrata de tot. Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|