homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibioticele si pilulele vaginale???!!1-2

#20 2008-02-07 05:24:35

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1

AJUTORRRRR!!!! este 5 dimineata si m au trezit din somn durerile si arsurile si mincarimile grater((( am pus pastila si am adormit ....si acuma tot am inceput sa merg la baie si am urinat asha ceva alb ca o brinza cred ca GYNOZOLUL si capsula roz care are continutul ..am fost de vreo 3 ori ma doare stomacul de la cit de tare ma ustura si maninca ...si cred ca imi vine sa si vomit de la unasyn:((((. Sunt normale simptomeleeeee?grater( Deci am pus primul ovul de GYNOZOL 400 g fara DIFLUCAN ca inca iau antibioticele sunt normale simptomele acestea???sad
multumescccc mult e raspuns .....sunt disperata pe bune

#21 2008-02-07 09:45:37

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

f posibil ai o reactie alergica. sa vedem ce zice si doctoressa

mami de minuni hjarta

#22 2008-02-07 09:50:19

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

hmmm eu aseara am pus al 2lea avul de gynozol si singura mea problema e ca introducere ma pisca putin cand intra poate si ustura.eu inclin spre ractie alergica

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#23 2008-02-07 13:16:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

loredana, te-ai spalat in vagin inainte sa pui ovulul?
ma rog, oricum ar fi spala-te acum, cit mai repede si cit mai bine, cu apa multa
daca nu trece asa, pune iaurt

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#24 2008-02-07 13:24:38

evilpink
Banat

trebuie sa te speli inainte sa pui primul ovul de gynozol eu nu am facut asta sad

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#25 2008-02-07 13:26:10

loredaname
Full member

nu , numai am turnat cu o cana un amestec de apa caldutza cu betadina vaginala , si m am spalat pe deasupra cind am schimbat chilotul ca venisem de afara , cu CYTEAL (e un antiseptic , antifungal, antibacterial contine 0.50 di-isethionate, clorhexidine digluconate 20% ,Chforocresol ) e asha ca un foaming gel , il folosesc pentru spalare pe deasupra ...igiena zilnica . NU M AM SPALAT INAUNTRU CU DEGETUL SAU CU IRIGATORUL .

Eu traiesc in Cairo aici avem la toaleta ca niste dusuri mici pe care dupa ce utilizezi toaleta te speli cu un jet de apa calduta . Deci numai cu dusul si am sapunit asha cu cyteal am clatit dar fara sa mi bag mina inauntru , ma gindesc poate o fi intrat niste betadina cind am turnat cu cana ????Acum nu ma mai maninca sau doare jos simt asha parca ar fi fost un razboi si acum e bine si pace inauntru smile nici nu mai simt mincrimile de ieri , o senzatie de mentol numai ...de la ovul cred....
  Ce sa fac sa pun din nou????? Dar sa ma spal numai cu apa desupra inainte sa l pun sa nu mai folosesc betadina sau cyteal zilele astea???

multumesc mult

#26 2008-02-07 13:26:28

o'hara
Platinum member

nu trebuie. daca te spalai inainte pateai ca ea.

mami de minuni hjarta

#27 2008-02-07 13:27:52

evilpink
Banat

acum am priceput si eu sarumana eu_vreau

puss puss puss

#28 2008-02-07 13:28:31

o'hara
Platinum member

n-ai pt ce

mami de minuni hjarta

#29 2008-02-07 13:32:06

Al Pacino
Administrator

loredaname....de asta ti s-a intimplat
lasa sa treaca vreo 2-3 zile si apoi reiei, sa se linisteasca zona.
spala-te acum in vagin si dupa aceea spala-te doar la vulva astea 2-3 zile.
nu te mai spala cu dusul ala decit dupa ce folosesti toaleta, cu grija pentru ca sigur intra in vagin inainte sa pui ovulul, si pe toata durata tratamentului.
lasa spalaturile cu betadine si alte minuni, spala-te cu sapun obisnuit(gel de dus) pentru igiena zilnica, zona vulvo-vaginala nu e si nu trebuie sa fie sterila!!!!!!

#30 2008-02-07 13:32:50

loredaname
Full member

Deci ....doctoressa si eu_vreau .... ce sa fac acum??? Nu ma mai ating de nimic ..decit apa si ..continui diseara cu al 2-lea ovul????Care i faza cu iaurtul? se introduce cu o seringa mare in vagin....pe durata administrarii ovulelor??in timpul zilei sau cum??

multumesc mult

#31 2008-02-07 13:38:36

loredaname
Full member

multumesc mult si am sa fac exact cum spuneti doctoressa ...u re right:) dar problema este ca nu stiu cum sa ma spal inauntru nu am un irigator !??! cu degetul ....normal? sau cu un jet de apa cu o seringa mare??? .....im so sorry i give u o super durere de cap cred....smile

#32 2008-02-07 14:03:27

Al Pacino
Administrator

stai linistita...cu degetul

#33 2008-02-07 14:06:22

o'hara
Platinum member

loredaname ai ban pana maine. citeste regulile.

mami de minuni hjarta

#34 2008-02-08 23:32:25

loredaname
Full member

yep:) thanks ...things are cool now ...smile nu mai am mincarimi sau iritatie NICI UN SIMPTOM nici de alergie nici de candida smile ce fac ....mai pun ovulele preventiv sau astept si le tin doar in cazul simptomelor de genul celor care le am avut???imi pare rau  pentru insistenta  chiar acum am sa deschid sa citesc regulile:) im deeply deeply sorry:) mersi mult inca odata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.