|
Nu esti logat.
Antibioticele si pilulele vaginale???!!1-2#20 2008-02-07 05:24:35
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1AJUTORRRRR!!!! este 5 dimineata si m au trezit din somn durerile si arsurile si mincarimile ((( am pus pastila si am adormit ....si acuma tot am inceput sa merg la baie si am urinat asha ceva alb ca o brinza cred ca GYNOZOLUL si capsula roz care are continutul ..am fost de vreo 3 ori ma doare stomacul de la cit de tare ma ustura si maninca ...si cred ca imi vine sa si vomit de la unasyn:((((. Sunt normale simptomeleeeee?( Deci am pus primul ovul de GYNOZOL 400 g fara DIFLUCAN ca inca iau antibioticele sunt normale simptomele acestea??? Offline #21 2008-02-07 09:45:37
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1f posibil ai o reactie alergica. sa vedem ce zice si doctoressa mami de minuni Offline #22 2008-02-07 09:50:19
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1hmmm eu aseara am pus al 2lea avul de gynozol si singura mea problema e ca introducere ma pisca putin cand intra poate si ustura.eu inclin spre ractie alergica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2008-02-07 13:16:55
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1loredana, te-ai spalat in vagin inainte sa pui ovulul? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2008-02-07 13:24:38
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1trebuie sa te speli inainte sa pui primul ovul de gynozol eu nu am facut asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-07 13:26:10
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1nu , numai am turnat cu o cana un amestec de apa caldutza cu betadina vaginala , si m am spalat pe deasupra cind am schimbat chilotul ca venisem de afara , cu CYTEAL (e un antiseptic , antifungal, antibacterial contine 0.50 di-isethionate, clorhexidine digluconate 20% ,Chforocresol ) e asha ca un foaming gel , il folosesc pentru spalare pe deasupra ...igiena zilnica . NU M AM SPALAT INAUNTRU CU DEGETUL SAU CU IRIGATORUL . Offline #26 2008-02-07 13:26:28
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1nu trebuie. daca te spalai inainte pateai ca ea. mami de minuni Offline #27 2008-02-07 13:27:52
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1acum am priceput si eu sarumana eu_vreau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2008-02-07 13:28:31
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1n-ai pt ce mami de minuni Offline #29 2008-02-07 13:32:06
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1loredaname....de asta ti s-a intimplat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2008-02-07 13:32:50
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1Deci ....doctoressa si eu_vreau .... ce sa fac acum??? Nu ma mai ating de nimic ..decit apa si ..continui diseara cu al 2-lea ovul????Care i faza cu iaurtul? se introduce cu o seringa mare in vagin....pe durata administrarii ovulelor??in timpul zilei sau cum?? Offline #31 2008-02-07 13:38:36
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1multumesc mult si am sa fac exact cum spuneti doctoressa ...u re right:) dar problema este ca nu stiu cum sa ma spal inauntru nu am un irigator !??! cu degetul ....normal? sau cu un jet de apa cu o seringa mare??? .....im so sorry i give u o super durere de cap cred.... Offline #32 2008-02-07 14:03:27
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1stai linistita...cu degetul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2008-02-07 14:06:22
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1loredaname ai ban pana maine. citeste regulile. mami de minuni Offline #34 2008-02-08 23:32:25
Re: antibioticele si pilulele vaginale???!!1yep:) thanks ...things are cool now ... nu mai am mincarimi sau iritatie NICI UN SIMPTOM nici de alergie nici de candida ce fac ....mai pun ovulele preventiv sau astept si le tin doar in cazul simptomelor de genul celor care le am avut???imi pare rau pentru insistenta chiar acum am sa deschid sa citesc regulile:) im deeply deeply sorry:) mersi mult inca odata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|