homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intreb. pentru doctoressa

#1 2008-02-08 09:42:01

gabrielleb3
New member
Inregistrat: 2007-07-24

intreb. pentru doctoressa

am mai vb cu dif persoane pe aici dar vreau sa am un raspuns/parere si de la tine daca se poate....am renuntat la triquilar acum o luna pt ca vreau sa fac pauza...deoarece am luat doi ani cu o pauza de o luna la un an.....in acesta ultima luna am facut-o fara prezervativ...dar am avut grija...acum 2 zile teoretic trebuia sa imi vina m. cum mi-a venit ca si pana acum timp de 2 ani.....dar nu a venit....si luna trecuta mi-a intarziat o zi.....vreau sa stiu daca e normal sa imi intarzie ....care sunt sansele sa raman gravida?.....si daca e sa fi ramas gravida....cum e cu avorturile? sunt dureroase?cand se pot face? multumesc!

#2 2008-02-08 09:47:16

madyxx
Membru
Inregistrat: 2008-02-08

Re: intreb. pentru doctoressa

am  o intrebare ,am intrerupt anticonceptionalele novinette dupa o administrare de 5 ani ,intrebarea este cat timp pot face pauza pentru o sarcina fara probleme ,stiu ca trebuie cel putin 3 luni ,dar daca se intampla ?
VA MULTUMESC

#3 2008-02-08 09:48:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poti sa te apuci imediat de treaba, nu e nici o problema smile

#4 2008-02-08 09:50:32

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

nu au influenta asupra fatului,stai linistita. daca se va intampla in primele 3 luni sa ramai insarcinata,ne vom bucura laturi de tine!

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#5 2008-02-08 09:52:13

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

gabrielleb3 ai warn. nu iti convine raspunsul dat de alte persoane il astepti pe al doctoressei dar fara sa deschizi un topic nou. citeste regulile.

madyxx nu exista nicio legatura intre pauza si sarcina. poti ramane de pe acum

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-02-08 16:09:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

gabrielleb3 a scris:

am mai vb cu dif persoane pe aici dar vreau sa am un raspuns/parere si de la tine daca se poate....am renuntat la triquilar acum o luna pt ca vreau sa fac pauza...deoarece am luat doi ani cu o pauza de o luna la un an.....in acesta ultima luna am facut-o fara prezervativ...dar am avut grija...acum 2 zile teoretic trebuia sa imi vina m. cum mi-a venit ca si pana acum timp de 2 ani.....dar nu a venit....si luna trecuta mi-a intarziat o zi.....vreau sa stiu daca e normal sa imi intarzie ....care sunt sansele sa raman gravida?.....si daca e sa fi ramas gravida....cum e cu avorturile? sunt dureroase?cand se pot face? multumesc!

menstra poate intirzia si fara sa fii insarcinata....testul de sarcina te va lamuri.
avortul se face intre 6 si 12 saptamini si e dureros, foarte dureros...insa s-a inventat anestezia

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2008-02-08 23:58:47

gabrielleb3
New member
Inregistrat: 2007-07-24

merci mult pt sfaturi si raspunsuri
a venit menstra....
si scuze pt stres:P

#8 2008-02-09 00:02:15

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

bv pt veste.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.