|
Nu esti logat.
Am nevoie URGENT de un sfat!#1 2014-08-18 16:58:22
Am nevoie URGENT de un sfat!Ultima oara a fost editat de Maitresse (2014-08-18 22:14:37) Daca va fi sa plangi, plangi de bucurie! Offline #2 2014-08-18 17:12:26
Re: Am nevoie URGENT de un sfat!mie imi pare ca deja ai luat decizia Offline #3 2014-08-18 18:32:47
Re: Am nevoie URGENT de un sfat!de ce sa stai legata de cineva pe care nu il iubesti? ce te mai tine langa el,iti e frica sa nu sufere? Two souls don't find each other by simple accident Offline #4 2014-08-18 19:05:35
Re: Am nevoie URGENT de un sfat!ai mare grija faptul ca-ti promite atat de multe, intr-un timp atat de scurt, nu-mi suna deloc bine, are 20 de ani inaintea ta si pun pariu ca si experienta cu situatii de genul.(videochat) Ultima oara a fost editat de maryu (2014-08-18 19:09:53) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2014-08-18 20:11:51
Re: Am nevoie URGENT de un sfat!nu stiu ce sa zic, te-ai maritat cu el si-acum, dupa 1 an e balaur. pai de ce te-ai mai casatorit daca nu-l iubeai? ma faci sa cred ca tot dintr-un fel de interes . scuze ca-ti spun asa "verde in fata" unele lucruri dar nu e ok niciuna din situatii. nici cu sotul ca te-a impins sa faci videochat si nici cu strainul care iti ofera sprijin financiar pe tava, asa pe ochi frumosi În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#6 2014-08-18 20:26:11
Re: Am nevoie URGENT de un sfat!Eu as zice sa te desparti de sot si sa-ti vezi de viata ta singura. In niciun caz, tipul ala cu 20 de ani mai batran nu-mi inspira incredere, mai e si strain. Tu te lasi vrajita de bani si nu e bine. Daca tot ai facut deja o greseala maritandu-te cu un barbat pe care nu-l iubesti si care te foloseste ca sursa de bani, nu mai face alta ducandu-te cu cine stie cine doar pentru ca-ti promite bani. Mi se pare deja oribil ca propriul tau sot te-a impins catre videochat (desi nu inteleg de ce ai acceptat sa faci asa ceva) ca mai apoi sa te prostituezi cu un bosorog din Danemarca. Eu asta cred ca te asteapta acolo, imi cer scuze pentru franchete. Ar trebui sa incerci sa te detasezi de viata de acum si sa incepi singura una noua, cu un job serios. Stiu, iti va fi greu din punct de vedere financiar, dar in viata mai trebuie sa-ti pastrezi si demnitatea... Offline #7 2014-08-21 14:02:38
Re: Am nevoie URGENT de un sfat!
subscriu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|